BİLECİK BELEDİYESPOR YENİ SEZONA HAZIR

BİLECİK BELEDİYESPOR YENİ SEZONA HAZIR

Bu yıl ilimizi Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde temsil edecek olan Bilecik Belediyespor, 2016-2017 sezon açılışını gerçekleştirdi. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen tanıtım toplantısında yönetim kurulu, teknik heyet ve sporcular bir araya geldi.

Toplantıda, Bilecik Belediyespor'un yeni forma ve arması ile kadrosuna kattığı 11 yeni ismin tanıtımı gerçekleştirildi. 

1-204.jpg

Tanıtım toplantısında konuşan Kulüp Başkanı Emin Yağcı, ilimizi Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Yeni yönetimle birlikte birçok yeniliğin gerçekleştiğini anlatan Başkan Yağcı,"Bilecik'e ve Bileciklilere yakışır güzel bir kadro kurmaya çalıştık. 11 tane yeni transferimiz var. Yeni bir yönetim oluşturduk, yeni bir logomuz, yeni bir formamız oldu. Renklerimiz kırmızı beyaza döndü. İnşallah ilimizi en güzel şekilde temsil ederek Bilecik Belediyespor'un başarıları olması için çalışacağız" dedi.

Kulüp Başkanı Emin Yağcı'nın ardından Baş Antrenör Yeşer Karabulut takımın durumu ve lig hakkında bilgiler verdi. Karabulut, yeni sezonun 22 Ekim'de başlayacağını ve ilk maçı kendi sahamızda İzmir Büyükşehir Belediye ile oynayacağımızı belirtti.

2-194.jpg

Karabulut ayrıca taraftarlara da çağrıda bulunarak,"Bu sezon maçlarımızı yeni salonda oynayacağız. Tüm taraftarlarımızı yeni salonumuzda takımımıza destek olmaya çağırıyoruz. Onların desteği bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kulüp yönetimi, teknik heyet ve sporcular objektiflere poz verdi.  

3-122.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2484 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum