BİLECİK HALTER'DEN BİR BAŞARI DAHA

BİLECİK HALTER'DEN BİR BAŞARI DAHA

Bilecik Belediye Spor Kulübü Halter sporcusu Esra Kevser Gürol 59kg.’da Türkiye 2.'si oldu. Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası, 29 Kasım Perşembe günü Ankara’da başladı. Müsabakaların ilk gününde piste çıkan Bilecik’li sporculardan Esra Kevser Gürol koparmada 53kg, silkmede 71kg ve toplamda 124kg. ile Türkiye 2’si oldu.

Kurulduğu günden bugüne, başarılarını artırarak devam eden Bilecik Halter takımı ilimizin en başarılı spor dallarına arasına yer alıyor. 

Bilecik Belediye Spor Kulübü Halter sporcuları antrenörü Caner Özteke Esra Gürol’un başarısından sonra yaptığı açıklamada; “Sporcumuzu ve ailesini özellikle tebrik ederim. Azim ve çalışmanın mükafatını Türkiye 2.’liği ile taçlanırdı. İlimize böyle bir gurur yaşattığı için teşekkür ederim. 

bilecik-halterden-bir-basari-daha2.jpg

Haltere verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Nihat Can ve ekibi başta olmak üzere, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Arslan Yıldız’a ve değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. 

Özellikle sporcumuza destek verip, başarılarını takdirle destekleyen, Bilecik Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Meryem Avcu hanımefendiye teşekkürlerimi iletmek isterim” dedi.

Türkiye 2.’si Esra Gürol’da gazetemize yaptığı açıklamada; “Benim bu başarılara imza atmamda en büyük pay sahibi değerli hocam Caner Özteke olmuştur. Halteri sevdirip, bizleri yetiştirdi. İlimize bir madalya kazandırmanın mutluluğu içindeyim. Spora destek verildiği takdirde, daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

bilecik-halterden-bir-basari-daha3.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 6011 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum