Bilecik il genelinde yetki el değiştirdi!

Bilecik il genelinde yetki el değiştirdi!

Bilecik’te eğitim hizmet kolunda il genelinde yetkili sendika 13 yıl aradan sonra el değiştirdi.

Bilecik’te eğitim hizmet kolunda il genelinde yetkili sendika 13 yıl aradan sonra el değiştirdi. Uzun zamandır Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen’de olan yetki Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen’e geçti. Türk Eğitim-Sen il genelinde ulaştığı 1287 üye sayısıyla yetkiyi alırken, Eğitim Bir-Sen’in üye sayısı 1232, Eğitim-İş’in ise üye sayısı 263 oldu.

Türk Eğitim-Sen Bilecik Şube Başkanı Veli Şahan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, çalışmalarının karşılığını almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çalışmalarına aynı heyecanla devam edeceklerini ifade eden Veli Şahan, şunları kaydetti:

“İlkeli sendikacılık anlayışı ile hiç bir zaman pes etmedik, korkmadık, yılgınlığa düşmedik, başaracağız dedik ve inançla başardık. Kimseye makam ve akçeli işler vaadetmedik, kimseye mobbing uygulamadık, yalan söylemedik, tayin sözü vermedik. Okul müdürlerinin baskısı ile üye almadık, üye tutmadık. Kimseye kıyak ders programı ya da boş gün ayarlamadık. Üye sayımızı gönüllere dokunarak yeni aldığımız üyelerle artırdık. Yeni gelen üyelerimize hoş geldiniz diyoruz. Tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Başta il yönetimimizi, ilçe yönetimlerimizi ve işyeri temsilcilerimizi tebrik ediyoruz. Çalışmalarımızı aynı heyecanla devam ettireceğimizi ve haklının hakkını aldığı ana kadar mücadelemizin devam edeceğini herkesin bilmesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

bilecik-il-genelinde-yetki-el-degistirdi1.jpg

osmanelinde-kaybolan-genc-her-yerde-araniyor.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 5044 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum