Bilecik Merkez’de ittifak olacak mı?

Bilecik Merkez’de ittifak olacak mı?

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Cumhur İttifakı kanadında varılan mutabakata ilişkin olarak MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’dan açıklamalar geldi.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Cumhur İttifakı kanadında varılan mutabakata ilişkin olarak MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’dan açıklamalar geldi. Feti Yıldız’ın ittifak açıklamaları kapsamında Söğüt’te MHP adayının destekleneceği bildirildi. Bunun üzerine Bilecik’te diğer ilçe veya beldelerde ittifak olup olmayacağı merak konusu olurken Bilecik Merkez ise en çok merak edilen seçim bölgelerinin başında geliyor.

Bilindiği üzere; 2019 yerel seçimlerinde Söğüt’te Cumhur İttifakı olarak MHP adayının desteklenmesi kararı alınmış ve Bilecik Merkez’de ise AK Parti adayı desteklenmişti. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Söğüt’ün MHP’ye bırakılmasının ardından Merkez’de ise bir kez daha AK Parti adayının desteklenme ihtimali gündeme geldi.

Siyasi kulislerden gelen iddialara göre, Bilecik Merkez’de AK Parti adayının desteklenme ihtimalinin yüksek görüldüğü öne sürülüyor. Diğer seçim bölgelerinde ise ittifak beklenmediği belirtiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 820 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum