Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nden Teknofest'e destek!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nden Teknofest'e destek!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından öğrencilerine 2024 TEKNOFEST başvuruları için 100 bin TL’ye kadar destek sağlanacağı bildirildi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından öğrencilerine 2024 TEKNOFEST başvuruları için 100 bin TL’ye kadar destek sağlanacağı bildirildi. “Takımını Kur, Projeni Belirle, Üniversiteni Teknofest’te Temsil Et!” sloganı ile hayata geçecek olan destek projesi kapsamında uygun görülen projeler BŞEÜ tarafından desteklenecek.

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ'NDEN DESTEK!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, öğrenciler tarafından hazırlanacak TEKNOFEST projelerini destekleyeceklerini belirterek, “TEKNOFEST İcra Kurulu Üyelerini üniversitemize davet ederek yüz yüze ya da çevrimiçi olarak tanıtım söyleşileri düzenleyeceğiz. 2024 TEKNOFEST’te üniversitemizi en iyi şekilde temsil edip ülkemiz geleceğine öncülük edecek projeleri 100 bin Liraya kadar destekleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

bseu-den-teknofest-icin-buyuk-destek1.png

ATÖLYE DESTEĞİ VERİLECEK

Öğrencilerin proje başvurularının değerlendirilmesi için bir “TEKNOFEST Değerlendirme Komisyonu” oluşturulacağını belirten Rektör Beydemir, Komisyonda Ar-Ge’den sorumlu Rektör Yardımcısı, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Koordinatörü ve alanında uzman akademisyenlerin yer alacağını ifade etti. Beydemir, “Proje başvurusu geçer not alan projede prototip üretimi gibi proje çıktısının oluşturulabilmesi için belgelendirilmesi kaydı ile destek verilecektir. Ayrıca öğrencilerin çalışmalarını üniversite ortamında gerçekleştirebilmesi için atölye desteği de verilecektir.” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 891 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.