Bilecik Sinoplular Derneği’nden Ayancık’a büyük yardım

Bilecik Sinoplular Derneği tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan yardımlar yola çıktı.

Bilecik Sinoplular Derneği tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan yardımlar yola çıktı. İçerisinde gıda kolisi, çocuk bezi ve maması, yetişkinler için giyim malzemelerinin bulunduğu tır dualarla uğurlandı.

bilecik-sinoplular-derneginden-ayancika-yardim1.jpg

Bilecik’te yaşayan Sinopluların oluşturduğu Bilecik Sinoplular Derneği tarafından Sinop’un Ayancık ilçesinde meydana gelen sel felaketinin yaralarını sarmak için yardım kampanyası başlatıldı. Kısa sürede çok sayıda yardım malzemesi hazırlanarak Ayancık’a gönderildi. Bölgede ihtiyaç duyulan gıda kolisi, çocuk bezi ve maması ile yetişkinler için toplanan giyim malzemeleri gönderildi.

bilecik-sinoplular-derneginden-ayancika-yardim2.jpg

Bilecik Sinoplular Derneği Başkanı Çetin Kaya, yardımda bulunan herkese teşekkür ederek yardım kampanyalarının devam ettiğini bildirdi. Bilecik halkından esnafına, sanayiciden üreticisine kadar toplumun her kesiminin kampanyaya destek olduğunu vurgulayan Çetin Kaya, gazetemize yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

bilecik-sinoplular-derneginden-ayancika-yardim3.jpg

“Bilecik Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Sinop’umuzun güzel ilçelerinden Ayancık’ımızda yaşanan sel felaketinde mağdur olan hemşehrilerimize destek olmak için hazırladığımız yardım malzemelerini yola çıkardık çok şükür. Düzenlediğimiz yardım çalışmalarında memleketimize destek olan dernek üyelerimize, Sinoplu ve Bilecikli bütün sanayici ve esnaflarımıza, bizleri dost bilip memleketimizin bu zor zamanında desteğini esirgemeyen tüm dostlarımıza, emeğini ortaya koyan derneğimizin gençlerine ve üyelerimize, Tarım Kredi Kooperatifi çalışanı genç kardeşlerimize çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun inşallah.

bilecik-sinoplular-derneginden-ayancika-yardim4.jpg

Sinop’ta ve Kastamonu’da yaşanan sel felaketinde yaşamını yitiren tüm hemşehrilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz. Sinop ve Kastamonu için yardım kampanyamız devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2614 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.