Bilecik Tarım ve Orman Müdürlüğünde değişim

Bilecik Tarım ve Orman Müdürlüğünde değişim

Bilecik’te yaklaşık 8 yıldır Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini yürüten Necmettin Yoldaş’ın tayini çıktı. Necmettin Yoldaş, Bakanlığa Kariyer Uzmanı olarak atandı.

Bilecik’te yaklaşık 8 yıldır Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini yürüten Necmettin Yoldaş’ın tayini çıktı. Necmettin Yoldaş, Bakanlığa Kariyer Uzmanı olarak atandı. Yoldaş’ın yerine ise Karabük Tarım ve Orman İl Müdürü Çetin Ayvalık getirildi. Müdür Yoldaş ile birlikte müdür yardımcıları Mustafa Demirbaş ve Erkal Gedikli’nin de rotasyon dolayısıyla Bilecik’ten tayin oldukları öğrenildi.

Bilecik’e atanan Çetin Ayvalık’ın ise 5 yıldır Karabük’te görev yaptığı ve rotasyon dolayısıyla Bilecik’e atandığı öğrenildi.

tarim-il-muduru-degisti-2.jpg

Bu haber toplam 583 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.