Bilecik TSO'dan Kıbrıs çıkarması

Bilecik TSO'dan Kıbrıs çıkarması

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Şükrü Keskin ve beraberindeki heyet, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’ye çıkarma yaparak birçok önemli temasta bulundu.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Şükrü Keskin ve beraberindeki heyet, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’ye çıkarma yaparak birçok önemli temasta bulundu.

TSO heyeti, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar başta olmak üzere Maliye Bakanı Dursun Oğuz, Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun ile Kıbrıs Türk Ticaret Odası’na ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretler kapsamında, Bilecik ve Kıbrıs arasındaki ticaret anlaşmalarının artırılması, karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi ve çeşitli işbirlikleri konusunda görüşmeler gerçekleştirildi.

Ayrıca, Kıbrıs Türk Ticaret Odası ile kardeş oda protokolü imzalandı.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, ziyarette yaptığı değerlendirmede, Bilecik heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Türkiye Cumhuriyeti ile iş birliği içerisinde halkımızın ayakta durabilmesi adına sürekli olarak yeni projeler üretmek son derece önemli” dedi.

TSO Başkanı Şükrü Keskin ise çalışmaları hakkında Cumhurbaşkanı Tatar’a bilgiler verdiklerini kaydederek, “Kentimizi sanayi, kültür ve turizm alanında tanıtma fırsatı bulduk.  İhracat yapan üyelerimizle gerekli çalışma ve girişimlerde bulunarak, Bilecik-KKTC arasında ticari faaliyetleri güçlendirmek bu doğrultuda önemli adımlar atarak geliştirilmesini sağlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımıza yaklaşımından kıymetli kabul ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

bilecik-tsodan-kibris-cikarmasi1.jpgbilecik-tsodan-kibris-cikarmasi2.jpgbilecik-tsodan-kibris-cikarmasi3.jpgbilecik-tsodan-kibris-cikarmasi4.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1533 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.