Valiliğinden havacılık sevdalısı gençlerle çay sohbeti

Valiliğinden havacılık sevdalısı gençlerle çay sohbeti

Cumhuriyetin 100 yılında THK Bilecik Temsilciliği ve BSEU İHA Atölyesi ile birlikte düzenlenen havacılık faaliyetlerine katılan öğrenciler Vali Dr. Kemal Kızılkaya ile bir arya geldi.

Cumhuriyetin 100 yılında THK Bilecik Temsilciliği ve BSEU İHA Atölyesi ile birlikte düzenlenen havacılık faaliyetlerine katılan öğrenciler Vali Dr. Kemal Kızılkaya ile bir araya geldi.

THK Bilecik Temsilciliği ve BSEU İHA Atölyesi ile birlikte düzenlenen 4 farklı havacılık faaliyetine toplamda 100 adet öğrenci katıldı.

Bu kapsamda eğitime katılan gençlerle birlikte Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya bir çay sohbeti gerçekleştirdi. Eğitime katılan tüm öğrencilerle sohbet eden Kızılkaya öğrencilerin yaptığı çalışmaları dinledi. Ayrıca Türk hava kurumu temsilcisi İlker Çınar'dan yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi aldı.

Eğitim koordinatörlerinden Doç. Dr. Burak Öztürk' le gelecek aylarda yapılacak organizasyonlar hakkında görüşen Vali Kızılkaya eğitimlere desteğin devam edeceğini bildirdi. Ayrıca tüm gençlere milli ve yerli elektrikli araç olan TOGG' u tanıtan Kızılkaya gençlerin milli teknoloji hamlelerine yönlendirilmesi gerektiğini aktardı. Teknofest yarışmalarına katılım ile ilgili çeşitli ayrıca görüşmeler yapıldı.

bilecik-valiliginden-havacilik-sevdalisi-genclerle-cay-sohbeti4.jpg

bilecik-valiliginden-havacilik-sevdalisi-genclerle-cay-sohbeti3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 778 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum