Bilecik’e Millet Bahçesi

Bilecik’e Millet Bahçesi

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, vizyon projeleri arasında yer alan Millet Bahçesi projesinin detaylarına ilişkin bilgiler verdi.

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, vizyon projeleri arasında yer alan Millet Bahçesi projesinin detaylarına ilişkin bilgiler verdi. Millet Bahçesi’nin Bilecik’te yeşilin kalbi olacağını ifade eden Mustafa Yaman, vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Haydi Bilecik bu büyüleyici dönüşümün bir parçası ol” ifadesini kullandı.

bilecike-millet-bahcesi1.png

Bilecik’te, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı'nın bulunduğu alana yapılacak Millet Bahçesi, 1500 dönüm arazi üzerine kurulacak. İçerisinde eğitim kampüsleri, mesire alanları ve açık hava alışveriş merkezi bulunacak. Mustafa Yaman’ın Bilecik’e nefes olacak projeye ilişkin açıklamasında, şu ifadelere yer aldı:

“Bilecik, hasret kaldığı yeşile ve huzura kavuşacak. 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı'nın bulunduğu alana yapacağımız Millet Bahçesi, 1500 dönüm arazi üzerine kurulacak dev bir proje olarak şehrimize nefes olacak.

bilecike-millet-bahcesi2.png

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi bir eğitim alması için tasarlamış olduğumuz kampüslerle, öğrenim ve gelişimin doğanın içinde, huzurlu bir ortamda sürdürülmesini sağlayacağız.

Ailenizle, dostlarınızla birlikte vakit geçirebileceğiniz, doğanın tadını çıkarabileceğiniz geniş mesire alanları oluşturacağız.

Alışverişte farklı bir deneyim oluşturacak Açık Hava Avm'mizde, aynı sokakta gezer gibi AVM içinde gezerek alışveriş yaparken keyif alacaksınız. Öncelikli olarak Bilecikli esnafımız ve hanım kardeşlerimize yer vereceğimiz bu projede, hanım kardeşlerimiz el emeği göz nuru ürünlerini bulabileceğiniz bölümler yer alacak. Bu sayede hem yerel üretimi destekleyecek hem de keyifli alışveriş deneyiminin tadını çıkaracaksınız.

bilecike-millet-bahcesi3.png

Çevre illere çocuklarının kaliteli zaman geçirmesi için seyahat eden hemşehrilerimize müjde! Açık ve kapalı oyun alanları bulunacak olan Millet Bahçemizde, çocuklarımız güven içinde eğlenirken, siz de doğanın keyfini çıkarabileceksiniz.

Bilecik Millet Bahçesi, şehrimizin yeşil dokusunu güçlendirirken, sosyal ve kültürel yaşamımıza yeni bir soluk getirecek. Ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte unutulmaz anlar yaşayacağınız, doğayla iç içe bir yaşam alanı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

bilecike-millet-bahcesi4.png

Bu haber toplam 516 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum