Bilecik'e yeni park müjdesi
Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Orhangazi ve Ertuğrulgazi mahallelerinde hayata geçirilmesi planlanan park projelerinin uygulanacağı alanlarda incelemelerde bulunarak yürütülen hazırlık çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Orhangazi ve Ertuğrulgazi mahallelerinde hayata geçirilmesi planlanan park projelerinin uygulanacağı alanlarda incelemelerde bulunarak yürütülen hazırlık çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Mahallelerde gerçekleştirilen saha ziyaretleri kapsamında proje alanlarını gezen Başkan Subaşı, teknik ekiplerle bir araya gelerek planlanan parkların son durumu, proje kapsamı ve uygulama takvimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İncelemelerde, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması için yürütülen süreç ele alındı.

Yapılması planlanan parkların; çocuklar için güvenli oyun alanları, aileler için dinlenme noktaları ve her yaştan vatandaşın faydalanabileceği sosyal yaşam merkezleri olarak tasarlandığı bildirildi. Projelerde yeşil alanların artırılması, çevre düzenlemeleri, yürüyüş alanları ve oturma bölümleriyle mahallelere modern ve estetik yaşam alanları kazandırılmasının amaçlandığı ifade edildi. İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Melek Mızrak Subaşı, belediye hizmetlerini vatandaşların talepleri doğrultusunda şekillendirdiklerini belirterek, mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit edip hızlı çözümler üretmeye önem verdiklerini söyledi. Kent genelinde yeşil alan miktarını artırmaya yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü vurgulayan Subaşı, "Bilecik'in tüm mahallelerinde vatandaşlarımızın nefes alabileceği, çocuklarımızın güvenle oynayabileceği ve ailelerimizin keyifle vakit geçirebileceği yaşam alanları oluşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha yeşil, daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Bilecik hedefiyle projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz." ifadelerini kullandı.
Başkan Subaşı, mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik yatırımların devam edeceğini belirterek, park projelerinin tamamlanmasının ardından vatandaşların kullanımına sunulacağını kaydetti.

Bu haber toplam 19 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.