Bilecik’in yükselen değeri: BŞEÜ

Bilecik’in yükselen değeri: BŞEÜ

2007 yılında kurulan ve genç üniversiteler arasında gösterilen Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, son yıllarda gerçekleştirdiği atılımlarla Bilecik’in marka değerlerinden birisi haline geldi.

2007 yılında kurulan ve genç üniversiteler arasında gösterilen Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, son yıllarda gerçekleştirdiği atılımlarla Bilecik’in marka değerlerinden birisi haline geldi. Özellikle Tıp Fakültesinin ilimize kazandırılması ile birlikte ciddi bir yükseliş ivmesi yakalayan BŞEÜ’nün önümüzdeki yıllarda çok daha iyi noktalara gelmesi bekleniyor.

Eğitim ve araştırma merkezi misyonunun yanına sağlık üssü olarak konumlanan BŞEÜ ilimize olumlu katkılar sunmaya başladı. BŞEÜ, ilerleyen dönemde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin de açılmasıyla çok daha stratejik bir önem arz edecek.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin yükselen değeri şehrin birçok dinamiğini doğrudan etkilediği gibi Bilecik’in marka değerini de yükseltiyor. BŞEÜ’nün hızlı yükselişine kentin de eşlik etmesiyle birlikte Bilecik’te bir kabuk kırılımı yaşanması mümkün.

Sanayiden yerel yönetimlere, sağlıktan eğitime kadar kentin tüm paydaşları ile birlikte çalışmaya hazır olan BŞEÜ ile hayata geçirilerek işbirlikleri hem üniversitemize hem de kente olumlu yansımaya devam edecek.

Bu haber toplam 858 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.