Bilecikli judocular Afyon’u salladı

Bilecikli judocular Afyon’u salladı

Anadolu Yıldızlar Ligi Judo grup müsabakaları 6-8 Haziran tarihleri arasında Afyonkarahisar’da yapıldı.

Anadolu Yıldızlar Ligi Judo grup müsabakaları 6-8 Haziran tarihleri arasında Afyonkarahisar’da yapıldı. Kocatepe Spor Kompleksi Tınaztepe Spor Salonunda yapılan judo grup müsabakaları 2 gün sürdü.10 ilden 100 sporcunun katıldığı müsabakalarda Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları büyük başarı gösterdi.

bilecikli-judocular-afyonu-salladi1.jpg

Bilecik ilinin iddialı olduğu branşlardan biri olan judoda kızlarda Ecrin Benlioğlu (48 kg) birinciliği elde ederek altın madalya kazandı. Eşin Alayıldız (52 kg) yedinci oldu. Dereceye giren kız takımı 4-6 Temmuz tarihleri arasında Çanakkale’de yapılacak Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Bilecik ilini erkeklerde Emirhan Yılmaz (60kg) ve Kerim Benlioğlu (46 kg) temsil ederken, Emirhan Yılmaz gümüş madalya, Kerim Benlioğlu ise bronz madalya kazandı.

bilecikli-judocular-afyonu-salladi2.jpg

Tüm branşlarda olduğu gibi judoda da yapılan antrenman ve çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir sporcuların ve antrenörlerin çok çalıştığını ve verilen emeklerin karşılıklarını aldıklarını belirtti. İl Müdürü Özdemir sporcuların elde ettikleri derecelerle büyük bir gurur ve mutluluk yaşadıklarını ifade ettiği konuşmasında, ''Hepinizi bir kez daha gönülden kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.'' dedi.

bilecikli-judocular-afyonu-salladi3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 675 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.