Bilecikli judocular ülkemizi temsil edecekler

Bilecikli judocular ülkemizi temsil edecekler

Bilecikli judocular Çilem Nur Söğüt ve Haticenur Göktaş, 9-11 Haziran 2023 tarihleri arasında Kuzey Makedonya'da yapılacak Ümitler Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler.

Türkiye Judo Federasyonunca Osmaniye'de düzenlenen Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası tamamlandı. Tosyalı Kapalı Spor Salonu'nda başlayan ve 67 ilden kadın ve erkek 917 sporcunun katıldığı müsabakalarda sporcular, dereceye girerek milli takıma seçilmek için ter döktü.

bilecikli-judocular-ulkemizi-temsil-edecekler1.jpg

Düzenlenen final müsabakalarıyla sona eren şampiyonada ilk 7 dereceye giren Bilecik Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Çilem Nur Söğüt (52 kg) ile Haticenur Göktaş (70 kg) 9-11 Haziran 2023 tarihleri arasında Kuzey Makedonya'da yapılacak Ümitler Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler.

bilecikli-judocular-ulkemizi-temsil-edecekler2.jpg

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, başarılı sporcuları tebrik ederek büyük bir gurur ve mutluluk yaşadıklarını ifade etti. Yasin Özdemir, “Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Eminim ki sporcularımız Ülkemizi Kuzey Makedonya'da yapılacak Ümitler Balkan Şampiyonasında da başarıyla temsil edecek. Sizler bizim iftihar kaynağımızsınız. Hepinizi bir kez daha gönülden kutluyor ve başarılar diliyorum.'' dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1890 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.