Bilecikli sporculardan 3 madalya

Bilecikli sporculardan 3 madalya

Kuraş Türkiye Şampiyonası’nda Bilecik’i temsil eden sporcular 2 bronz ve 1 gümüş madalya kazanmayı başardılar.

Ümitler, Gençler ve Büyükler Kuraş Türkiye Şampiyonası 4-5 Kasım tarihlerinde Ankara Taha Akgün Spor Salonunda düzenlendi. Turnuvada; büyükler 72 kg’da mindere çıkan Bilecikli sporcu Serkan Değirmenci gümüş madalya kazanarak Türkiye 2’ncisi oldu.

Genç erkekler kategorisinde 73 kg’da mindere çıkan Ahmet Özkan ve genç kızlar kategorisinde 52 kg’da mücadele eden Sudenur Yılmaz ise bronz madalya kazanarak Türkiye 3’üncüsü oldular.

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, elde edilen bu başarının ardından yaptığı açıklamada, sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. Müdür Özdemir, başarının anahtarının sistemli çalışmak olduğunu ifade ederek, “Bilecikte 7’den 70’e halkımızın sporla buluşması için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Aynı zamanda sporcu taramalarını ilkokula kadar indirerek hem spor branşlarının bilinirliğini arttırıyor hem de bir çok branşta alt yapı organizasyonlarımızı sürdürülebilir bir sistem içerisine inşa ediyoruz. Bu kapsamda gelişmekte olan spor dallarından olan kuraş branşında ulusal anlamda başarının gelmesini daha büyük başarıların habercisi olarak görüyor, antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyorum.” dedi.

bilecikli-sporculardan-3-madalya.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 350 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.