BİLECİKLİ TATANGALAR AYKUT ADIYAMAN'I UNUTMADI

BİLECİKLİ TATANGALAR AYKUT ADIYAMAN'I UNUTMADI

Sakaryaspor taraftar grupu Tatangalar, Bilecik’te faliyetlerine devam ediyor. Bilecikli Tatangalar, 18 Şubat 2007 tarihinde Fenerbahçe maçı için İstanbul’a giderken trenden düşerek yaşamını yitiren Sakaryaspor taraftarı Aykut Adıyaman'ı unutmadı. Merhum Adıyaman, Şeyh Edebali Türbesi Orhan Gazi Camii'nde mevlüt-i şerif ve dualarla anıldı.

Bilecik Tatangalar Grup Başkanı Salih Karagöz, Aykut Adıyaman’nın tribünde ve şehirde sevilen biri olduğunu ifade ederek, vefatının 10.yılında Aykut Adıyaman'ı dualarla anarak unutmadıklarını dile getirdi. Başkan Karagöz ayrıca Bilecik’te bu tür taraftar faaliyetlerinin örnek teşkil etmesini temenni ettiklerini belirtti.

Bilecik'te "Tatanga Murat" olarak bilinen Sakaryaspor taraftarlarından Murat Kaya'da "Bizim için Sakaryaspor’un başarısı önceliğimizdir. Memleketimizden dışarıda olmuş olsakta Bilecik’te Tatangalar olarak birlik ve beraberlik içinde kardeşçe bir şekilde  Sakaryaspor ruhunu yaşatmaya çalışıyoruz. Merhum kardeşimiz Aykut Adıyaman’a da Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. 

bilecikli-tatangalar-sakaryaspor.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 5297 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.