Bilecikspor, sanayicilerden destek bekliyor

Bilecikspor Kulübü Başkanı Av. Fazlı Güner, Bilecikspor’un son durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bilecikspor Kulübü Başkanı Av. Fazlı Güner, Bilecikspor’un son durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Fazlı Güner, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, sanayicilerden destek beklediklerini ifade ederek, “Bilecik Belediyesi’nin haricinde şu anda herhangi bir desteğimiz yok” dedi.

Sosyal medya başta olmak üzere çeşitli mecralarda Bilecikspor hakkında ortaya atıla iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getiren Fazlı Güner, futbolculara 1’inci taksit ödemelerinin yapıldığını bildirdi. Takımın sezon öncesi hazırlıklarına devam ettiğini ve takım içerisinde olumsuz bir durumun olmadığını kaydeden Fazlı Güner, Bileciklilerden destek istedi.

Başkan Güner, sanayicilerin kendilerine verdikleri sözleri tutmalarını isterken, “Bilecikspor; Bilecikliye yakışır şekilde en kısa zamanda çok büyük başarılara imza atacak. Tüm taraftarlarımızdan ve halkımızdan bizlere destek olmalarını istiyoruz. Yardım edebiliyorlarsa yardım etmelerini istiyoruz” diye konuştu.

bilecikspor-sanayicilerden-destek-bekliyor1.jpg

“TEK KURUŞ YARDIM ALAMADIK”

Bilecikspor Başkanı Av. Fazlı Güner, açıklamalarının devamında, şunları kaydetti:

“Göreve geldikten sonra hızlı bir şekilde Bilecikspor’un problemleri ile ilgilenmeye başladık. Son zamanlarda Bilecikspor ile ilgili bazı mecralarda gerçeği yansıtmayan paylaşımlar gördük.

Bildiğiniz gibi Bilecikspor zengin bir kulüp değil. Ben başkan olduktan sonra kulübün ekonomik durumunu inceledik. Oyuncularımızın birinci taksitlerini İsmail Cinoğlu’nun başkanlığında ödedik. Bazı ufak tefek borçlar vardı onlar halledildi. İkinci taksitlerimize 1,5 ay var. Onun hazırlıklarını yapıyoruz. Onları da ödeyeceğiz ama maalesef şu ana kadar hiçbir sanayi kuruluşundan tek kuruş yardım alamadık. Bize yardım eden tek bir kurum var o da Bilecik Belediyesi. Bize yer temin ettiler, yardımlarına da devam edeceklerini söylediler.

Sayın valimiz göreve yeni başladı ama spora çok ilgili. Bundan sonraki süreçte gelirlerimizi bir miktar daha artıracağız inşallah. Pelitözü Göleti ile ilgili bir proje geliştirdik, bu projeyi Özel İdare’ye bildirdik. Ufak bir giriş ücretinin Bilecikspor’a kalması ile ilgili bir girişim var. Eğer olursa Bilecikspor’un ekonomik ihtiyaçlarının yüzde 30’unu çözeceğiz.

“BİLECİKLİLERDEN OLUŞAN BİR TAKIM KURAMIYORUZ”

Bugüne kadarki tüm yönetimler ve başkanlar elinden geldiğince çıtayı yükseltmeye çalıştı ama bizim en büyük eksiğimiz Bileciklilerden oluşan bir takım kuramıyoruz. Çünkü altyapımız yok, altyapıya uygun tesislerimiz yok. Tesis arayışı içerisindeyiz ve bir yer bulursak Bilecikspor’a bir tesis kazandırmak istiyoruz. Bilecikspor’u tesislendirmek istiyoruz. 1969 yılında kurulan kulübün bir tesisi yok. İstasyon Mahallesi’nde bir yer var inşallah yapabilirsek Bilecikspor’u sporun her dalında geliştirmek istiyoruz.

Bizim futbolcularımıza borcumuz yok. Çok güzel bir takımımız var ve başarılı olacağımıza inanıyoruz. Şampiyonluk iddiamız yok ama olabiliriz.

“HERKESİN YARDIMINA İHTİYACIMIZ VAR”

Benim Bileciklilerden bir isteğim var. Kulüp içerisinde sorunlar ve bu sorunlar kulüp içerisinde çözülür. Şu an için çok kötü durumda değiliz ama daha iyi bir noktaya gelmek için herkesin yardımına ihtiyacımız var. Daha önce bazı sanayicilerimizden yardımlar alınmış ama bu sene tek bir kuruş yardım alamadık. Valiliğin önümüzü açmasını bekliyoruz. Önümüzdeki hafta boyunca organize sanayi bölgesinde bir hafta boyunca görüşmeler yapacağız.

Bilecikspor; Bilecikliye yakışır şekilde en kısa zamanda çok büyük başarılara imza atacak. Tüm taraftarlarımızdan ve halkımızdan bizlere destek olmalarını istiyoruz. Yardım edebiliyorlarsa yardım etmelerini istiyoruz.

Özetle; belediyenin haricinde şu anda herhangi bir desteğimiz yok. Daha önce söz veren sanayicilerimizden bugüne kadar tek bir kuruş kulübümüzün kasasına girmiş değil. Porland Porselen ile bir forma reklamı görüşmemiz var inşallah olursa Bilecikspor’u daha rahat hale getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Fazlı Güner son olarak en kısa sürede olağanüstü genel kurul kararı alacaklarını belirtti.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 977 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum