Bilecikspor’a destek aranıyor!

Bilecikspor’a destek aranıyor!

Bilecikspor’un yaşadığı sorunların çözümü ve kulübün geleceğine ilişkin görüş alışverişinde bulunmak üzere “Şehrimizin takımı Bilecikspor’un geleceği” isimli toplantı gerçekleştirildi.

Bilecikspor’un yaşadığı sorunların çözümü ve kulübün geleceğine ilişkin görüş alışverişinde bulunmak üzere “Şehrimizin takımı Bilecikspor’un geleceği” isimli toplantı gerçekleştirildi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, TSO Başkanı Şükrü Keskin, bazı siyasi parti ve STK temsilcileri ile diğer ilgililer katıldı.

bilecikspora-destek-araniyor1.jpg

Toplantının açılışında konuşan Bilecikspor Başkanı Ali Muyşin bir kez daha kulübün yaşadığı sıkıntıları anlatarak destek istedi. Çok kısa sürede yaklaşık 700-750 bin TL gibi bir nakde ihtiyaçları olduğunu dile getiren Ali Muyşin, “Pazar günü oynanacak maça çıkamayabiliriz.” ifadesini kullandı.

Ali Muyşin, bugüne dek yapılan çalışmalar ve ihtiyaçları hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunduktan sonra salondakiler ile fikir alışverişinde bulunuldu.

TSO BAŞKANI KESKİN KAMPANYA BAŞLATTI

Toplantının devamında söz alan TSO Başkanı Şükrü Keskin, Bilecikspor’a 50 bin TL bağışta bulunacağını açıkladı. Daha sonra salonda bulunan hemen herkes değişen miktarlarda bağışta bulunacağını bildirdi.

MUSTAFA YAMAN’DAN BÜYÜK DESTEK

Bayırköyspor’un Bölgesel Amatör Lig haklarını kentin takımı Bilecikspor’a devrederek büyük jest yapan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman’dan yine büyük bir destek geldi. Başkan Yaman, futbolcuların konaklama ihtiyaçlarında kullanılmak üzere yaklaşık 100 bin TL’lik malzeme desteğinde bulunacağını kaydetti.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantının son bölümünde Bilecikspor’a destek olmak için izlenecek yol haritaları belirlendi.

bilecikspora-destek-araniyor2.jpg

Bu haber toplam 1788 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum