Bilecik’te bir ilk daha

Bilecik’te bir ilk daha

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir ilke daha imza atılarak kapalı yöntemle rahim ve yumurtalık alma operasyonu gerçekleştirildi. Kadın Doğum Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Melih Arslan tarafından gerçekleştirilen operasyon başarıyla sonuçlandı.

İstanbul’da yaşayan 60 yaşındaki Perihan Demirci, Osmaneli’nde yaşayan annesinin yanına geldi. Bir süredir rahatsızlığı bulunan Perihan Demirci muayene olmak için Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Melih Arslan’dan randevu aldı. Demirci’nin yapılan tetkiklerinin ardından iki taraflı 7 cm’lik yumurtalık kistleri olduğu tespit edildi. Tedavi için kapalı yöntemle yumurtalık ve rahim alma operasyonu gerçekleştirilmesine karar verildi. Op. Dr. Melih Arslan, 3 saatlik ameliyatın ardından rahim ve yumurtalıkları kapalı şekilde çıkarırken hastayı eski sağlığına kavuşturdu. 

bilecikte-bir-ilk-daha1.jpg

Ameliyatın ertesi günü oldukça sağlıklı bir şekilde taburcu edilen Perihan Demirci ise Op. Dr. Melih Arslan’a ve hastane personeline teşekkür etti. Kendisini hiç ameliyat olmamış gibi hissettiğini dile getiren Demirci, “Her şeyden çok memnun kaldım çok teşekkür ederim” dedi. 

bilecikte-bir-ilk-daha2.jpg

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir ilke imza atan Op. Dr. Melih Arslan ise açık yapılan birçok ameliyatın hastanın uygun olması halinde kapalı yapılabildiğini kaydederek, “Kapalı ameliyatın açık ameliyata göre; ameliyat sonrası ağrının az olması, taburculuk süresinin kısa olması ve ameliyat sonrası normal yaşama dönüşün kısa ve kolay olması gibi avantajları vardır” ifadelerini kullandı. 

Melih Arslan son olarak hastanın 10 gün sonra kontrollerinin yapılarak dikişlerinin alınacağını bildirdi.

bilecikte-bir-ilk-daha3.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 8343 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum