Bilecik’te “Çerçeve Yasa” tepkisi!

Bilecik’te “Çerçeve Yasa” tepkisi!

Bilecik’te, İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından “Çerçeve Yasa” ya tepki göstermek amacıyla “Bayrak Açıyoruz” sloganı ile araç konvoyu düzenlendi.

Bilecik’te, İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından “Çerçeve Yasa” ya tepki göstermek amacıyla “Bayrak Açıyoruz” sloganı ile araç konvoyu düzenlendi. İYİ Parti öncülüğünde gerçekleştirilen protestoya Zafer Partisi ile Yeniden Refah Partisi’nden de destek geldi.

whatsapp-image-2026-08-14-at-22-32-21-4.jpeg

Edebali Stadyumu önünde toplanan araçlar Türk Bayrakları ile süslenirken şehir merkezinde konvoy gerçekleştirildi. Konvoya; İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Can Kılınç, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cafer Arslanboğa ve Zafer Partisi İl Başkanı Murat Önal ile Osmaneli Belediye Başkanı Bekir Torun da katıldı.

whatsapp-image-2026-08-14-at-22-32-21-5-1536x1023.jpeg

Konvoyun ardından yeniden stadyum önünde toplanan kalabalık konuşmaların ardından olaysız şekilde dağıldı.

whatsapp-image-2026-08-14-at-22-32-21-1536x1023.jpeg

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.