Bilecik'te çocuklar doyasıya eğlendi

Çocuklara karne hediyesi olarak hazırlanan, 2. Çocuk şenliği renkli görüntülerle sona erdi.

Çocuklara karne hediyesi olarak hazırlanan, 2. Çocuk şenliği renkli görüntülerle sona erdi.

Bilecik Belediyesi Vadipark Sosyal Tesislerinden gerçekleştirilen şenlikte çocuklar, oyun gruplarında gönüllerince eğlendi. Şenlik alanına şehir merkezi ve Pelitözü Mahallesinden ücretsiz ulaşım imkanı sağlandı.

bilecikte-cocuklar-doyasiya-eglendi.jpeg

Sürpriz eğlenceler ve ücretsiz ikramlarla buluşan çocuklar, kendileri için hazırlanan şenlikte sihirbaz ve interaktif gösteriler, yarışmalar, şişme oyun grupları, baloncuk şov, jonglör ve eğlenceli maskotlar yanı sıra ücretsiz dondurma, patlamış mısır ve sürpriz ikramlarla buluştu.

bilecikte-cocuklar-doyasiya-eglendi-001.jpeg

‘’ÇOCUKLARIN GÜLMESİ BİZLERE ENERJİ VE MORAL VERİYOR’’

Gerçekleştirilen şenlik ile amaçlarının çocukları mutlu etmek olduğunu hatırlatan Başkan V. Subaşı yaptığı açıklamada; ‘’Bilecik Belediyesi olarak çocuklarımız için ikinci kez düzenlenen şenlikte bir araya geldik. Böylece çocuklarımıza karne hediyelerini önceden vermiş olduk. Çocuklarımızın mutluluğu ve motivasyonu bizler için her zaman çok önemlidir. Baştan sona yeni düzenlediğimiz Vadipark Sosyal Tesislerimizde çocuklarımız için çok eğlenceli bir ortam hazırladık. Burada birçok oyun alanı mevcut ve çocuklarımıza sürpriz ikramlarımız oldu. Bu tür şenliklerimiz devam edecek ve çocuklarımızı eğlendirmeye ve güldürmeye devam edeceğiz. Aynı şekilde Yaz Spor Okullarımızdaki etkinlikler ile müze akademi kapsamında düzenlenecek olan aktivitelere bütün çocuklarımızı bekliyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

bilecikte-cocuklar-doyasiya-eglendi-002.jpeg

Düzenlenen çocuk şenliğinde aileler, çocukların çok eğlendiğini, bu tür aktivitelerin her zaman düzenlenmesini istediklerini belirterek, Belediye Başkan V. Subaşı ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

bilecikte-cocuklar-doyasiya-eglendi-003.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 860 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.