BİLECİK'TE KUŞ UÇMADI

BİLECİK'TE KUŞ UÇMADI

İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği asayiş uygulamasında kontrol ve arama çalışması gerçekleştirildi. Yol kontrol uygulaması süresince Bilecik'te adeta kuş uçurulmadı.

1-301.jpg

Yeni otogar yakınında gerçekleşen yol kontrol çalışmasında çok sayıda araç durdurularak, didik didik arandı. Sürücülerin ehliyet ve araç ruhsatları kontrol edildi. Jandarma ve emniyetin gerçekleştirdiği uygulamaya 80 personel katıldı.

Bugün saat 15.00 ile 18.00 arasında yapılan yol kontol ve asayiş uygulamasında aranan 4 kişi ile kimliği ve pasaportu olmayan 4 Afgan uyruklu şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Yol kontrol uygulamasına İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki narkotik köpeği Diyar'da katılırken, 434 kişiye GBT sorgulaması yapıldı. Yapılan sorgularda aranan 4 kişi ile kimliği ve pasaportu olmayıp yurda kaçak giriş yaptığı iddia edilen 4 Afgan gözaltına alındı. 63 hususi araç, 6 otobüs, 1 minibüs ’ün kontrol edildiği uygulamada 3 araca trafik ekiplerince çeşitli maddelerden 9 bin 114 TL idari para cezası yazıldı.

2-293.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4331 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum