Bilecik'te memleket partisi ne yapacak?: Korkman'dan ilk açıklama

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Adayılıktan çekilmesi ile birlikte Bilecik’te Memleket Partisi ne yapacağı merak ediliyordu.

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Adayılıktan çekilmesi ile birlikte Bilecik’te Memleket Partisi ne yapacağı merak ediliyordu.

Memleket Partisi Bilecik Milletvekili Hüseyin Korkman Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesinin ardından ilk açıklamayı gazetemize yaptı.

Memleket Partisi Adayı Korkman Muharrem İnce’nin iftira, hakaret ve kumpasa uğradını belirterek “Değerli Bilecikli hemşerilerim, 14 Mayıs 2023 günü pazar günü iki seçim yapacağız cumhurbaşkanlığı ve milletvekilleri bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanı adayımız kendisine yapılan hakaret iftira her türlü kumpasa rağmen bugüne kadar gelmiş ancak sağlık sorunları yaşamıştır. O nedenle de adaylıktan çekilmiştir. Milletvekili olarak Memleket Partisi’ni temsil etmek için mecliste olmak istiyoruz. Çünkü Memleket Partisi Türkiye’nin sigortası olacaktır. Atatürkçülerin o mecliste olması gerekir. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce bir fedakarlık da bulunmuştur. Şimdi Bilecik’te hemşerilerimden Milleti İttifakı bileşenlerinden her evden bir oy talep ediyoruz. Çünkü Atatürkçü vekillerin o mecliste olmasını istiyoruz. Onun için oylarınıza talibiz. Dimdik ayakta yorulmadan sizleri temsil etmek için çalışacağız. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1923 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum