Bilecik'te mülki idarede atamalar

Bilecik'te mülki idarede atamalar

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararnameyle 491 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Jandarma Genel Komutanlığı'nda 72 general ve albay da yeni görev yerlerine atandı.

255 kaymakamın ataması gerçekleştirildi. 42 ilin jandarma komutanları değişti, 13 general ve albay terfi ettirildi. 72 general ve albay ise yeni görev yerlerine atandı.

Bilecik’te ise il jandarma komutanı ile 2 kaymakamın görev yerleri değişirken, 2 yeni vali yardımcısının ataması yapıldı.

Resmi Gazete’de yer alan karara göre, Bilecik İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Muzaffer Sandal Jandarma Genel Komutanlığı emrine atanırken yerine ise Adıyaman İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ferdi Erbakıcı atandı.

Çanakkale Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol ve Balıkesir Vali Yardımcısı Akın Ağca Bilecik Vali Yardımcısı olarak atandılar.

Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay’ın yeni görev yeri Rize Ardeşen Kaymakamlığı olurken, Gölpazarı Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan’ın yeni görev yeri ise Kahramanmaraş Türkoğlu Kaymakamlığı oldu.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, atama kararlarına ilişkin olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Görev yeri değişen yeni atanan mülki idare amirlerimize ve jandarma teşkilatımıza Cumhurbaşkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Kararnamesi hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1990 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum