Bilecik'te silah kaçakçılığı operasyonu!

Bilecik'te gerçekleştirilen silah kaçakçılığı operasyonund 3 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Bilecik'te gerçekleştirilen silah kaçakçılığı operasyonunda 3 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların evlerinde çok sayıda silah, fişek ve mermi çıktı.

bilecikte-silah-kacakciligi-operasyonu1.jpg

Alınan bilgilere göre; Bilecik İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve Söğüt İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından silah kaçakçılığına yönelik yürütülen teknik ve fiziki takip çalışmaları kapsamında, Söğüt ilçesinde belirlenen üç ayrı adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden yapılan aramalar sonucunda, kaçak silah ticareti ve kurusıkı silahların üzerinde yasa dışı değişiklik yaptığı tespit edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.

bilecikte-silah-kacakciligi-operasyonu2.jpg

Operasyonda şahısların evlerinde yapılan aramada 6 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet çift kırma av tüfeği, 60 adet tabanca mermisi, 16 adet tabanca mermisi, 2 adet 12 kalibre av tüfeği fişeği, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 2 adet tabanca şarjörü jandarma ekiplerince yapılan arama çalışmasında ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, şüpheliler hakkında adli işlemlerin sürdüğü bildirildi.

bilecikte-silah-kacakciligi-operasyonu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 350 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.