Bilecik’te uyuşturucu operasyonu

“NARKOGÜÇ-39” operasyonu gerçekleştirildi.

Aralarında Bilecik’in de bulunduğu 49 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 886 kg metamfetamin ve 14 kg kokain olmak üzere toplam 3 ton 275 kg uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, 378 şüpheli zehir taciri yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 49 ilde eş zamanlı olarak “NARKOGÜÇ-39” operasyonu düzenlendiğini duyurdu. Operasyon kapsamında 3 ton 275 kg uyuşturucu madde ele geçirilirken, 378 şüpheli zehir tacirinin yakalandığını ifade eden Bakan Yerlikaya, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar” dedi.

Ali Yerlikaya, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

“Emniyet Genel Müdürlüğü İl Emniyet Müdürlükleri Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ve Jandarma Genel Komutanlığı İl Jandarma Komutanlıklarınca 652 ekip, 1422 personel ve 25 narkotik dedektör köpeğinin katılımı ile İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Gaziantep, Balıkesir, Tekirdağ, Antalya, Şanlıurfa, Sakarya, Kırklareli, Osmaniye, Aydın, Zonguldak, Mersin, Amasya, Kütahya, Adana, Bitlis, Muğla, Trabzon, Denizli, Malatya, Siirt, Kastamonu, Mardin, Hatay, Kocaeli, Samsun, Karabük, Konya, Kırşehir, Adıyaman, Edirne, Eskişehir, Kahramanmaraş, Kayseri, Aksaray, Van, Uşak, Çorum, Elazığ, Isparta, Yozgat, Bilecik, Giresun, Iğdır, Karaman ve Diyarbakır olmak üzere toplam 49 ilde yapılan "NARKOGÜÇ-39" Operasyonunda 378 şüpheli şahıs yakalandı.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 687 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.