Bilecik’te uyuşturucuya savaş açıldı

Bilecik’te uyuşturucuya savaş açıldı

Bilecik emniyeti ve jandarması zehir tacirlerine fırsat vermiyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun koordinesinde yürütülen ‘Bataklık Operasyonu’ kapsamında ülke genelinde zehir tacirlerine birbiri ardında darbe indiriliyor. Birçok zehir taciri yakalanarak şebekeler çökertiliyor. Bu bağlamda, Bilecik’te de jandarma ve emniyet ekipleri titiz çalışmalara imza atarak yaptıkları nokta operasyonlarla zehir tüccarlarına fırsat tanımıyor.

Gelinen süreçte, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen operasyonda Bonzai ve Esrar maddesi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, kent merkezinde gerçekleştirilen operasyonda bir adrese baskın düzenlendi. Evde yapılan aramada 13,54 gr sentetik bonzai maddesi ile 0,11 gram esrar maddesi yakalandı.

Yapılan operasyonda gözaltına alınan F.Ç., S.K. ve H.Ü. adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden F.Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, S.K. ve H.Ü. tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 4837 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.