Bilecik’ten 1 projeye destek!

Bilecik’ten 1 projeye destek!

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) 2024 Yılı Teknik Destek Programı Mart-Nisan dönemi değerlendirme sonuçları açıklandı.

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) 2024 Yılı Teknik Destek Programı Mart-Nisan dönemi değerlendirme sonuçları açıklandı.

2024 Yılı Teknik Destek Programı Mart-Nisan döneminde 22 proje başvurusu yapılırken, değerlendirmeler neticesinde 7 proje başarılı bulundu. Desteklenmeye hak kazanan projeler arasında Bilecik’ten ise 1 proje yer aldı. Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Öğretmenler için yapay zekâ” projesi başarılı bulundu.

ÖĞRETMENLER İÇİN YAPAY ZEKÂ

Bahse konu proje çerçevesinde öğretmenlerin yapay zekâ araçlarını kullanarak etkili ders planları oluşturması, uygulaması ve bu dersleri değerlendirmesi için olanak oluşturulacak. Eğitim sürecinde yapay zekâ teknolojilerinin eğitimdeki potansiyeli ve kullanım alanlarına dair bir temel elde edilecek.

Katılımcılar, yapay zekâ teknolojilerinin tarihçesi ve eğitimde nasıl kullanılabileceğini öğrenecek, yapay zekâ konseptlerini ve terminolojisini anlayacak. Katılımcı öğretmenler, ders içeriklerini zenginleştirmek için sanal laboratuvarları nasıl kullanacaklarını öğrenecek, eğlenceli ve etkileşimli öğrenme ortamları oluşturmak için kullanılacak araçlar hakkında bilgi edinecek.

bilecikten-1-projeye-destek1.jpg

Bu haber toplam 887 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.