Bilecik’ten 12 firma devler listesinde

Bilecik’ten 12 firma devler listesinde

İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl geleneksel olarak yaptığı Türkiye’nin en büyük 500 Sanayi kuruluşu araştırmasının sonuçları açıklandı.

İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl geleneksel olarak yaptığı Türkiye’nin en büyük 500 Sanayi kuruluşu araştırmasının sonuçları açıklandı. 2021 yılı rakamları baz alınarak yapılan araştırmaya göre, Bilecik’ten 12 firma, Türkiye’nin en büyük 500 firması arasında yer aldı.

Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin, devler listesine girmeyi başaran tüm firmaları tebrik ederken, ilk 500 arasındaki firma sayısının artması temennilerinde bulundu. 2021 yılında yaşanan koronavirüsü salgınına rağmen sanayicilerin özverili şekilde üretmeye devam ettiklerini kaydeden Şükrü Keskin, şunları kaydetti:

“2021 yılında tüm dünya da ve ülkemizde etkisi devam eden koronavirüs salgını, küresel ekonomide yaşanan olumsuzluklar ve savaş ortamına rağmen firmalarımız üretimlerine devam ederek önemli başarılar elde etmişlerdir. Tüm dünya da olduğu gibi ülke olarak zor günlerden geçmeye devam ediyoruz. Bu zorlu dönemde sanayicilerimiz özverili çalışmalarını sürdürmeye devam etmişlerdir. Bu zorlu süreçte İSO 500 içerisinde yer alan 12 firmamızı, yatırım, üretim, istihdam ve ihracatlarıyla ülke ekonomisine yaptıkları katkılarından dolayı tebrik ediyor, ilk 500 arasındaki firma sayımızın daha da artmasını diliyorum.

Ayrıca Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı olan ve İSO ilk 500 listesine girmeyi başaran firmalarımızı yürekten kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.”

bilecikten-12-firma-devler-listesinde1.jpg

Öte yandan, Devler listesine girmeyi başaran 12 firma şu şekilde sıralandı: Şenpiliç Gıda Sanayi A.Ş. (71), Gübre Fabrikaları T.A.Ş. (137), Arslan Alüminyum A.Ş. (138), C.P. Standart Gıda San. ve Tic. A.Ş. (151), Mutlu Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. (154), Çimsa Çimento San. ve Tic. A.Ş. (158), Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. (243), Elba Basınçlı Döküm Sanayii A.Ş. (251), Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. (255), Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. (275), Vatan Plastik San. ve Tic. A.Ş. (308), Söğütsen Seramik Sanayi İnşaat Madencilik İth. İhr. A.Ş. (355).

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 10256 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum