Bilecik'ten 9 firma devler listesinde

Bilecik'ten 9 firma devler listesinde

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Yılı Raporu” açıklandı.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Yılı Raporu” açıklandı. Listede, Bilecik TSO üyesi 9 firma yer aldı.

Listeye göre; Şenpiliç Gıda Sanayi A.Ş. (71), Arslan Alüminyum A.Ş. (147), Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. (158), C.P. Standart Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (203), Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. (220), Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. (242), Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. (266), Elba Basınçlı Döküm Sanayii A.Ş. (303), Vatan Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (380)’inci sırada yer aldılar.

Bilecik TSO tarafından yapılan açıklamada, Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu arasından Bilecik TSO üyesi 9 firmanın yer almasından dolayı duyulan memnuniyet dile getirildi. Açıklamada, sanayi kuruluşlarının başarılarının devamı dilenirken, şu ifadeler yer aldı:

“Odamız üyesi 9 firmanın bu prestijli listede yer alarak Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yerlerini aldıklarını gururla öğrendik.

Dünya ile rekabet ederek İlimiz ve ülke ekonomimize katkı sunmaya çalışan, Türkiye'nin en büyükleri arasında yer alarak gurur duymamıza vesile olan sanayicilerimizi, firmalarımızın yöneticilerini, tüm çalışanlarını tebrik ediyor, şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sağladıkları için teşekkür ediyoruz.

Başarılarınızın artarak devam etmesini diler, daha nice büyük başarılara imza atmanızı temenni ederiz.”

Bu haber toplam 3307 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum