BİMDER’den gazetemize ziyaret

BİMDER’den gazetemize ziyaret

Bilecik Müteahhitler Derneği (BİMDER) Başkanı Mehmet Yağız ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Sahibi Mücahid Erdal ile görüşen BİMDER heyeti karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Bilecik Müteahhitler Derneği (BİMDER) Başkanı Mehmet Yağız ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Sahibi Mücahid Erdal ile görüşen BİMDER heyeti karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

BİMDER Başkanı Mehmet Yağız, yaklaşan yerel seçimlere dikkat çekerek sektörün sorunlarına değindi. Yerel yönetimlerin sektörün önünü açabilecek en önemli paydaşlardan birisi olduğunu ifade eden Mehmet Yağız, müteahhitler olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Konut arzında yaşanan düşüş nedeniyle konut fiyatlarında ve kiralarda artışların meydana geldiğini anlatan Mehmet Yağız, şöyle devam etti:

“Bilecik müteahhitler derneği olarak tüm arkadaşlarımız ellerinden geldiği kadarıyla Bilecik’e yatırım yapıyorlar. Tabi bu yatırımları yaparken karşılaştığımız bir sürü sorun oluyor. Gönül ister ki yerel yönetimler bu işe daha önem verip istişare ederek sorunları aşalım. Çoğu zaman diyalog eksikliği oluyor. Sektör olarak bazı değişikliklerden daha sonra haberimiz oluyor, yerel yönetimlerin bu konuda yatırımın önünü açmak için elinden geleni yapmaları lazım. Bu konuda bize ne düşüyorsa biz koşturmaya hazırız.

Şehrimiz küçük bir şehir ama kiralar almış başını gidiyor. Belki bunu engelleyemeyiz ama buna giden yolda üretimi arttırabilirsek bir nebze faydamız olur diye düşünüyoruz. İnşaat zamanla olan bir şey ve zaman çok önemli. Başladığımız her şeyin bir aksaklığa uğramadan bir an önce bitmesi lazım. Bu memleket bizim. Bu memlekette hepimiz el ele vererek daha güzel hale getirebiliriz. Zaten yerel yönetime talip olan partilerimiz veya adaylarımız millete giderken size hizmet için geliyoruz diyorlar eğer bu bağlamda seçim bittikten sonra da devam edersek hep birlikte el ele verebilirsek hem yapısal olarak hem reklam, turizm gibi konularda Bilecik’i daha yükseklere taşıyabiliriz inancındayız.

Bilecik Müteahhitler Derneği olarak arkadaşlarımız elinde olan bütün sermayesini Bilecik’e yatırım için harcamaktadır ve Bilecik için buna değer diyoruz.” ifadelerini kullandı.

Gazetemiz Sahibi Mücahid Erdal da ziyaretlerinden ötürü BİMDER heyetine teşekkür ederek hayırlı işler diledi.

Ziyarette; Kutbettin Güven, İbrahim Uludağ ve Sadık Erol da yer aldı.

bimderden-gazetemize-ziyaret.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 371 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.