'Bir dönem daha destek istiyoruz'

'Bir dönem daha destek istiyoruz'

Ak Parti Bilecik Milletvekili adayları ve beraberindeki heyet seçim çalışmaları kapsamında Bozüyük Kurtköylüler Derneğini ziyaret etti.

Ak Parti Bilecik Milletvekili adayları ve beraberindeki heyet seçim çalışmaları kapsamında Bozüyük Kurtköylüler Derneğini ziyaret etti.
Misafirleri Bozüyük Kurtköylüler Dernek Başkanı İbrahim Arabacı, kendileri de Kurtköylü olan Sakarya Gazetesi, Bilecik Haber, Yeni Bozüyük Gazetetelerinin sahibi Mücahid Erdal ve çok sayıda Kurtköylü ağırladı.
Ak Parti Bilecik Milletvekili adayları Halil eldemir ve Hüsnü Ersoy, Bozüyük Kurtköylüler Dernek lokalinde Kurtköylüler ile bir araya geldi. Dernek lokalinde gerçekleşen toplantıya, katılım oldukça yoğundu.

52096e83-3c32-4b99-b129-fb7c0209016c.jpg

Bozüyük Kurtköylüler Dernek ziyaretinde, Ak Parti Bilecik Milletvekili Adayı Halil Eldemir, Ak Parti Bilecik Milletvekili Adayı Hüsnü Ersoy, Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mecit Kuruoğlu, Ak Parti Bilecik İl Genel Meclis üyeleri Mesut Çetin ve Erdinç Kesge, Bozüyük eski dönem Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Sakarya Gazetesi Sahibi Mücahid Erdal, Ak Parti Bozüyük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Erim, Ak Parti Bozüyük İlçe teşkilatı ve çok sayıda Kurtköylü katıldı.

Ziyarette ilk olarak konuşma yapan Bozüyük Kurtköylüler Dernek Başkanı İbrahim Arabacı, birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, bu zamana kadar Kurtköylüler için Bozüyük ve Bilecik için hizmet eden parti yönetimine teşekkür etti. Başkan Arabacı'nın konuşmasının ardından ilk olarak Ak Parti Bilecik Milletvekili Adayı Hüsnü Ersoy Kurtköylüler'den destek istedi.

Konuşmasında; "Biliyorsunuz 14 Mayıs 2023 seçimi Türk tarihin en mühim seçimlerinden biri olacak. Hatta 14 Mayıs seçimleri öyle bir kapıyı aralayacak ki bizi Türkiye yüzyılı dediğimiz bir dönemin işaret fişeği olacak. Bizler Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Ak Parti olarak 22 yıldır milletimize sizlere yine sizlerin desteği ile Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hizmet etme gayretinde bulunduk. Bunun bir çok somut örneklerini ilimizde ilçemizde Türkiye genelinde şahit olduk. Biz bir hizmet partisiyiz, biz eser siyaseti yapan bir partiyiz. Milletimizde bunu gördü. Ne zaman milletimizin desteğine ihtiyacımız olsa onlarca desteği seçimde Kurtköylü vatandaşlarımızdan, Bozüyüklü, Bilecikli vatandaşlarımız, Türkiye'de yaşayan kardeşlerimiz bizlere bu gücü verdi. Sizlere hizmet hizmet etme gayretinde bulunduk. Önümüzdeki dönem Türkiye'nin çok daha büyük kazanımlar elde edeceği ve bu kazanımları da bizlerle paylaşacağı kritik bir dönem. Bunun işaretlerini de görüyoruz, şahit oluyoruz. En yakın şahit olduğumuz, arife günü yaşadığımız milli enerji hamlesinin tezahürü doğal gazla ilgili çalışmalar. Tabi ki de bunda liderlik, cesaret etkiliydi. Allah'a hamd olsun kendi milli gazımıza sahip olduk. İnşalah petrolde de sanayide de savunmada da milli olması gereken hangi alan varsa orada bu iradeyi göstereceğiz.

Bu dönem önemli bir dönem. Bilecik'in Bozüyük'ün Kurtköy'ün daha güzlü temsil edilmesi gereken bir dönem. Biz öyle inanıyoruz. Biz iki vekil istiyoruz bu dönemde sizlerden bu desteği göstermenizi istirham ediyorum" dedi. Ak Parti Bilecik Milletvekili Adayı Hüsnü Ersoy'un konuşmasının ardından, Ak Parti Bilecik Milletvekili Adayı Halil Eldemir konuşmasını gerçekleştirdi. 'Biz Türkiye Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini getirdik. Cumhurbaşkanı Yardımcılığı Hükümet Sistemi diye bir sistem getirmedik' diyerek muhalefeti eleştiren Eldemir, Kurtköylülerden Türkiye'yi zaafa uğratacak her tütlü şeyden uzak duralım diyerek destek istedi.

3f73dfa1-ecf9-4916-9dcb-92d1116fed35.jpg

Ak Parti Bilecik Milletvekili Adayı Halil Eldemir; "Sebebi ziyaretimiz 14 Mayıs'ta nasip olursa ülke olarak bir seçime gideceğiz. Bir taraftan hükümeti kuracak devletin başı olacak Cumhurbaşkanımızı ve bunun yanında da Türkiye Cumhuriyetinde kanunları yapan millet adına denetimleri yapan Türkiye Büyük Millet Meclisi vekillerini seçeceğiz. 2017 referandumun da milletimizin karşısına bir projeyle çıktık, bir teklifle anayasayla çıktık. Dedik ki bundan sonra Türkiye de koalisyonlar olmasın çünkü koalisyonlar olduğu zaman ülke tek başına iktidarların olduğu zamana göre daha sıkıntılı günler yaşıyor. Gelişemiyor, büyüyemiyor. Ne yapalım tek başına iktidarlar olsun. 50+1'i alan hükümeti kurma görevi alsın ve 5 yıl boyunca millete hizmet etsin. 600 tanede Milletvekili sayısına ulaştık, Türkiye nüfusuna oranla Bilecik ilini Türkiye Büyük Millet meclisinde Bilecik ili temsil ediliyor. Burada da iki Milletvekili seçeceğiz. Biz Türkiye Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini getirdik. Cumhurbaşkanı Yardımcılığı Hükümet Sistemi diye bir sistem getirmedik. yani biz Türkiye Cumhuriyetinin başına kukla seçmiyoruz. Oraya bu milleti idare edecek bu milletin lideri olacak bu milleti uluslararası arenada ve Türkiye'de temsil edecek bir devlet başkanı seçiyoruz. Ama bu protokol bize başka şeyler aklımıza getiriyor. Biz 2018'den beri Milliyetçi Hareket Partisi ile bir araya geldik. Bizim aramızda ne bir Cumhurbaşkanlığı yardımcılık pazarlığı nede bir bakan pazarlığı olmadı. İşte bunun için ne yapalım edelim bu sistemi bozdurmayalım. Biz Türkiye Cumhuriyetini güçlü bir devlet olarak görüyoruz. Yeni yüzyılda da daha güçlü bir Türkiye olmak istiyoruz. Bunun içinde Türkiye'yi zaafa uğratacak her projeden her oluşumdan rahatsız oluyoruz. Cumhur ittifakı olarak sizlerden bir dönem daha destek istiyoruz. Bunu geçmişte yaptıkları için istiyoruz, gelecekte yapacakları için istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından keyifli bir sohbet havasında Kurtköylüleri dinleyen partililer gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

501ab3f0-f687-433d-a0f5-2b1058f7ec17.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2566 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum