Bir günlüğüne Kaymakam oldu

Bir günlüğüne Kaymakam oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Osmaneli İlçe Kaymakamı Yüksel Ünal bir günlüğüne makamını 2.ci sınıf öğrencisi...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Osmaneli İlçe Kaymakamı Yüksel Ünal bir günlüğüne makamını 2.ci sınıf öğrencisi Alparslan Aydın'a teslim etti.

Osmaneli İlk Okulu 2.ci sınıf öğrencisi Alparslan Aydın, makam koltuğunu devir aldığında ilk icraat olarak okulun bahçesinde tehlike arz eden yerin tel örgü ile çevrilerek tedbir alınmasını, okul bahçesinde yeniden düzenleme yapılmasını İlçe Milli Eğitim Müdüründen istedi. Kaymakam Aydın, ikinci olarak, ilçede başıboş gezen köpeklerin bir an önce toplanmasını ve sabah erken saatlerde öğrencilerin okullarına korkmadan rahat rahat gidip gelmeleri konusunda belediye yetkililerine talimat verdi.

Daha sonra öğrenci Kaymakam Alparslan Aydın, Kaymakam Yüksel Ünal'a günün anısına çiçek takdim ettikten sonra, Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş, Okul Müdürü Şenol Altıntaş ve Öğretmen Nurten Arslan ile birlikte Balaban Okulu bahçesine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çevresinde gelen Gezen Sinema Tırını ziyaret edip sinema görevlilerinden bilgi aldıktan sonra öğrenciler ile birlikte sinema izlediler.

Bir günlüğüne Kaymakam oldu

Bir günlüğüne Kaymakam oldu

Bir günlüğüne Kaymakam oldu

Bir günlüğüne Kaymakam oldu

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1469 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.