Birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi

Birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi

Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe Kadın Kolları örgütü tarafından birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe Kadın Kolları örgütü tarafından birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.

Düzenlenen yemeğe Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam ve parti üyeleri olmak üzere pek çok davetli katıldı.

birlik-ve-beraberlik-yemegi-duzenlendi6.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolları başkanı Dilek Gacal yemekte yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Özgür Özel’in “Baba Evi” çağrısına istinaden toplanıldığına değindi.

Başkan Dilek Gacal konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

“Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş tüm kadın üyelerimiz, çok değerli yol arkadaşlarımız hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

birlik-ve-beraberlik-yemegi-duzenlendi5.jpg

Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’in “Baba Evi” çağrısına istinaden, bugün burada kız kardeşler olarak baba evimiz olan Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında toplanmış olmaktan mutluluk duymaktayız.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kadın neferleriyiz

Bizler, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve bizlere emanet ettiği, Cumhuriyetin sarsılmaz direği olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin kadın neferleriyiz.

Öncelikle çok kısa bir süre önce bayrağı devraldığımız, kendileriyle çalışmaktan onur duyduğum, önceki dönem Kadın Kolları Başkanımız Nurten Bilecikligil ve önceki dönem Merkez İlçe Başkanımız Berna Pamukcu’ya ve geçmişte emeği geçen tüm yönetici ve üyelerimize sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz.

birlik-ve-beraberlik-yemegi-duzenlendi4.jpg

Bizler, mücadelemizi daha da yükseltmek için yepyeni strateji ve planların yanı sıra geçmişte kazandığımız deneyimlerden ve kadrolardan yararlanmak zorundayız. Yani önceki ve yeni tüm Cumhuriyet Halk Partisi Kadın üyeleri olarak her koşulda birlikte mücadele etmek zorundayız. Böylelikle kadın örgütlenmemizi büyütüp, geliştirebiliriz.

Biz Cumhuriyet Kadınlarıyız

Özellikle de yerel seçim arifesinde olduğumuz bu dönemde, hiç olmadığımız kadar birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. El ele, yürek yüreğe, omuz omuza olursak hedeflerimize ulaşabiliriz. Cumhuriyetimiz için, haklarımız ve özgürlüklerimiz için, eşitlik ve demokrasi için her zamankinden daha fazla emek harcamak zorundayız. İnanıyorum ki her koşulda, her zorluğun üstesinden geleceğiz. Biz Cumhuriyet Kadınlarıyız…

birlik-ve-beraberlik-yemegi-duzenlendi3.jpg

Bizler vardık, varız ve çoğalarak var olmaya devam edeceğiz.

Bu gün burada bir araya gelmemize katkısı olan Sayın İl Başkanımız Ali Özdemir’e, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Melih Karaçam’a, Belediye Başkanımız Sayın Melek Mızrak Subaşı’na, bizim her zaman yanımızda olan Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Sayın Azize Çeroğlu’na ve tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.”

birlik-ve-beraberlik-yemegi-duzenlendi2.jpg

birlik-ve-beraberlik-yemegi-duzenlendi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 395 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.