Bozüyük ADSM yeni binasında

Bozüyük ADSM yeni binasında

Bozüyük’te yapımı devam eden sağlık kompleksi içerisinde yer alan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Bozüyük Aile Sağlığı Merkezi 22 Ağustos Pazartesi gününden itibaren yeni binalarında hizmete başladı.

Bozüyük’te yapımı devam eden sağlık kompleksi içerisinde yer alan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Bozüyük Aile Sağlığı Merkezi 22 Ağustos Pazartesi gününden itibaren yeni binalarında hizmete başladı. Sağlık kompleksi içerisinde yer alan diğer binaların ise önümüzdeki birkaç ay içerisinde tamamlanarak hizmete gireceği ifade edildi.

bozuyuk-adsm-yeni-yerinde1.jpg

İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Tüm yapım işleri tamamlandığında sağlık kompleksi içerisinde gündüz bakım evi, 5-6 hekimli Aile Sağlığı Merkezi, palyatif bakım merkezi, toplum ruh sağlığı merkezi ile ağız ve diş sağlığı merkezi tam kapasite ile hizmete girmiş olacak." dedi.

bozuyuk-adsm-yeni-yerinde2.jpg

Müdür Damkacı, eski bina yıkıldıktan sonra yerine otopark yapılacağını ve gerçekleştirilecek peyzaj çalışması ile tüm projenin birkaç ay içerisinde tamamlanacağını bildirdi.

bozuyuk-adsm-yeni-yerinde4.jpgbozuyuk-adsm-yeni-yerinde32.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 6279 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum