Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık İş Yeri Açılışına Katıldı!

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık İş Yeri Açılışına Katıldı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık, Yeni Mahalle Monter Sokak’ta hizmete giren güzellik merkezinin açılışına katıldı.

Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık, Yeni Mahalle Monter Sokak’ta hizmete giren güzellik merkezinin açılışına katıldı.

aw405725-03.jpg

Fındık, Belediye Meclis üyeleri ve işyeri sahibinin yakınlarının katılımı ile gerçekleştirilen açılış töreninde açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesildi. Açılışta konuşan Fındık iş yerinin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Ekonomik sıkıntıların üzerine bir de Covid-19 ile ilgili sıkıntılar gelince esnaflarımız bu dönemde çok zorluklar yaşadılar. Bunlardan 1 tanesi de sizin gibi kuaförler ve güzellik merkezleriydi. Böyle bir ortamda sevgili kardeşimizi böyle bir işletmeyi açma cesareti gösterdiği için ayrıca tebrik ediyorum. Bu işletmenin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

aw405725-02.jpg

Ardından iş yeri sahibi Fehime Alış Erim ile bir süre görüşerek sohbet eden Fındık, iş yeri sahibi Erim’e bereketli ve bol kazançlar dileyerek açılışın anısına belediye logolu duvar saati hediye etti.

aw405725-04.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1883 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.