Bozüyük Belediye Meclisi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Bozüyük Belediye Meclisi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Bozüyük Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Bozüyük Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

bozuyuk-belediye-meclisi-subat-ayi-meclis-toplantisi-yapildi-1-001.jpg

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda;

1-alan “BEBKA Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının açık bulunan 2024 yılı Mali Destek Programları, 2024 yılı Teknik Destek Programları, 2024 yılı Fizibilite Destek Programlarına, AB Hibe Programlarına, yurt dışı ülkelerin hibe programları kapsamındaki hibe teklif çağrıları ile Türkiye Cumhuriyeti Bakanlıklarının, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının teşvik kapsamındaki proje karşılığı hibe ve destek programlarına proje sunulmasına ve talebin başarılı olması durumunda faaliyetin uygulanmasına, sunulan faaliyette kurum / kuruluşumuzu temsile, ilzama ve talebe ilişkin belgeleri imzalama hususunda Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’ na yetki verilmesi konusu, oy birliği ile kabul edildi.

2-“Hayatlarını sosyal yardımlarla idame ettirmekte zorlanan ve bu sebeple belediyeden yakacak, eğitim, kırtasiye, giyim kuşam ve gıda gibi yardım talebinde bulunan ihtiyaç sahipleri ile Cansuyu projesinden yararlananlar dahil olmak üzere tümüne Ramazan ayında bir defaya mahsus olmak üzere 750,00 TL. “Ramazan Yardımı” yapılması konusu, oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edildi.

3- “Çarşı Mahalle 1460 ada 1 parselde 07.12.2023 tarih ve 90 sayılı Bozüyük Belediyesi Meclis Kararı ile onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planlarına, 29.12.2023 tarih ve 4681 sayılı dilekçe ile Fikret KARAÇALI ve müşterekleri tarafından yapılan itirazın değerlendirilmesi talebi konusu ise oy birliği ile İmar Komisyonuna sevk edildi.

bozuyuk-belediye-meclisi-subat-ayi-meclis-toplantisi-yapildi-3-001.jpg

Gündem maddelerinin ardından Başkan Bakkalcıoğlu, muhtarlarla görüşerek istek ve taleplerini dinledi.

bozuyuk-belediye-meclisi-subat-ayi-meclis-toplantisi-yapildi-2-001.jpg

İlgili Haberler

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.