Bozüyük Belediye Meclisi’nin Aralık Ayı toplantısı yapıldı

Bozüyük Belediye Meclisi’nin Aralık Ayı toplantısı yapıldı

Bozüyük Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında yapıldı.

Bozüyük Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında yapıldı.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda 6 gündem maddesi görüşüldü.

bozuyuk-belediye-meclisinin-aralik-ayi-toplantisi-yapildi-3.jpg

Gündemin ilk sırasında yer alan “Belediye Başkanlığında çalışmakta olan kamu görevlilerine yönelik olarak 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu'nun 32’nci maddesi gereğince yetkili bulunan sendika ile Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalamak üzere Belediye Başkanı'na yetki verilmesi konusu ve “5393 Sayılı Kanunu'nun 18.maddesinin (l) bendi ile 49. maddeleri ve Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 11. maddesi hükümleri doğrultusunda Dolu Kadro Derece değişikliği yapılması konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemim 3. Maddesinde yer alan “Belediye Personel Anonim Şirketi işçi personellerinin maaşları için 27 Mayıs 2016 tarih ve 29724 sayılı Resmi gazetede yayınlanan Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36. maddesine göre münakale yapılması konusu görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

bozuyuk-belediye-meclisinin-aralik-ayi-toplantisi-yapildi-2.jpg

Ardından “Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliğinin 8.,9.,14. maddeleri gereğince; A tipi muayene kuruluşu ile dört yıllık protokol yapmak üzere, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na yetki verilmesi ve Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliğinin 10. ve 23. maddeleri gereğince; A tipi muayene kuruluşunun bina sorumlularından tahsil edecekleri periyodik kontrol ücretinin ve idare payının belirlenmesi konusu oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilirken “5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesi (n) fıkrasına istinaden, İçköy Mahallesi, 1285 ada 1 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde yer alan Sosyal ve Kültürel Tesise isim verilmesi konusu da oy birliği ile İmar Komisyonuna sevk edildi.

Toplantı sonunda Başkan Bakkalcıoğlu, muhtarlarla görüşerek istek ve taleplerini dinledi.

bozuyuk-belediye-meclisinin-aralik-ayi-toplantisi-yapildi-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.