Bozüyük Belediyesi’ndeki skandalın ardından şok üstüne şok!

Bozüyük Belediyesi’ndeki skandalın ardından şok üstüne şok!

Bozüyük Belediyesi’ne ait hayvan barınağında yaşanan skandalın ardından şok edici yeni iddialar gündeme taşındı.

Bozüyük Belediyesi’ne ait hayvan barınağında yaşanan skandalın ardından şok edici yeni iddialar gündeme taşındı.

herj4-wweaaxfcv.jpeg

Ülke gündemine oturan ve birçok ilden hayvanseverin Bozüyük’e akın ettiği olayla ilgili ortaya atılan yeni iddialar adeta ‘Yok artık’ dedirtti. İddialara göre, Bozüyük Belediyesi hayvan barınağında kullanılması için alınan yemlerin satıldığı öne sürüldü.

Ayrıca, barınakta görevli bir veteriner hekimin tarihi geçmiş, kayıt edilmemiş ve/veya kayıttan düşülmemiş anestezik maddeleri barınaktan arabasına götürdüğü esnada fark edilerek ihbarda bulunulduğu iddia edildi.

heunfgbw4aaeows.jpeg

BAKKALCIOĞLU’NA TEPKİ!

Öte yandan, Bozüyük Belediyesi’ne gelen birçok hayvanseverin ve dernek temsilcisinin Bozüyük Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu ile görüşmek istedikleri ancak görüşemedikleri öğrenildi. Hayvanseverler ile dernek temsilcileri iki gündür gece gündüz demeden barınak çevresinde nöbet tutarken Bakkalcıoğlu’na sert tepkiler yükseldi. Yaşananlar karşısında taraflı tarafsız kamuoyunun büyük bölümü Bakkalcıoğlu’na karşı öfkesini haykırmaya başladı.

heunfhux0aaen7p.jpeg

İlgili Haberler

Bu haber toplam 454 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.