Bozüyük TSO’nun yeni başkanı Veli Çelik

Bozüyük TSO’nun yeni başkanı Veli Çelik

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’da geçtiğimiz hafta belirlenen 22 kişilik meclis üyeleri arasında yapılan seçimde Veli Çelik başkan seçildi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’da geçtiğimiz hafta belirlenen 22 kişilik meclis üyeleri arasında yapılan seçimde Veli Çelik başkan seçildi. Tek liste ile gerçekleşen seçimde Veli Çelik başkanlığındaki yönetim kurulunda İbrahim Bağ, Adem Öner, Murat Arslan, Mustafa Bektaş, Harun Karagöz ve Zafer Akkaya yer aldı. Meclis başkanlığına ise Mehmet Doğan Tunç seçildi.

bozuyuk-tso-veli-celik1.jpg

Seçimin sonuçlanmasının ardından teşekkür konuşması yapan Veli Çelik, "Bozüyük için çalışacağız" dedi. Sandıktan çıkan sonuçlarla birlikte kazanan ya da kaybedenin olmadığını vurgulayan Çelik, konuşmasında, "Seçimlerimizi hayırlısıyla tamamladık. Birlik ve beraberlik içinde inşallah burada 4 yıl görev yapacağız. Kazanan Bozüyük olmuştur. Bundan sonra da kazanan Bozüyük olacaktır. İlimizin ve İlçemizin bütün temsilcileriyle birlikte Bozüyük için ne yapabiliriz bunun mücadelesini vereceğiz. Bütün seçmenlerimize, Meclis Üyelerimize verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi. 

bozuyuk-tso-veli-celik2.jpg

Bu haber toplam 1759 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.