Bozüyük’te 30 Ağustos Coşkusu Funda Arar ile yaşandı

Bozüyük’te 30 Ağustos Coşkusu Funda Arar ile yaşandı

Bozüyük 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Funda Arar konseri ile kutladı.

Bozüyük 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Funda Arar konseri ile kutladı.

jhjssk.jpg

Sevilen sanatçı Bozüyüklü hayranlarıyla bir araya geldi. Konser alanının tamamen dolduğu programda Zafer Bayramı büyük bir coşku ile kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve 4 Eylül Kurtuluş Günü Kutlama Haftası münasebetiyle düzenlenen Kurtuluş Günleri Konser programları kapsamında gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı konser programı kapalı pazar otoparkında yapıldı.

gkjs.jpg

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle konser alanına giren herkese Bozüyük Belediyesi tarafından bayrak dağıtıldı. Programda ilk olarak sahne alan DJ Musa başarılı performansıyla Bozüyüklülerin beğenisini kazandı.

Ardından sahne alan Funda Arar sevilen şarkılarını Bozüyüklüler için seslendirdi. Funda Arar sahnede 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Sanatçı Funda Arar sahne de yaptığı konuşmada;

“Öncelikle Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını büyük bir saygı ve minnetle anarken 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun Bozüyük. Biz sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz, bu güzel günde bizleri sizlerle buluşturan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na çok teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Programın devamında eşiyle birlikte sahneye gelen Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Funda Arar’ı ağırlamanın mutluluğunu vurguladı. Başkan Bakkalcıoğlu yaptığı konuşmada;

“Sevgili Bozüyüklüler, sevgili Gençler Bozüyük Funda Arar’la ‘Başka Güzel değil mi?’ Biz Funda Hanım’ın ne kadar Atatürkçü olduğunu da biliyoruz. Böyle zaferler kazandırıp bize ülkemizi emanet eden büyük Atatürk’ün zaferini kutladığımız bu günde Funda Hanım ile beraber olalım istedik. Burada yer alan on binler sizin her şarkınızı kelime kelime tekrarladılar. Çok değerlisiniz bizim için” ifadelerini kullandı. Ardından başkan Bakkalcıoğlu sanatçıya, Bozüyük seramiğinden yapılmış Atatürk plaketi ve çiçek takdim etti.

f.jpg

Konserin devamında Funda Arar, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla Bozüyüklüleri güçlü sesi ve yorumuyla büyüledi. Her yaştan müzikseverin katıldığı konserde birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Arar’a on binlerce kişi hep bir ağızdan eşlik etti. Yaklaşık 2 saat sahne performansı sergileyen Funda Arar Bozüyüklülere unutulmaz bir gece yaşattı.

djd.jpg

Funda Arar programda ayrıca “Seni Yazdım” şarkısının nakarat bölümü olan “Böyle bir aşk görülmemiş dünyada, Ne geçmişte ne de bundan sonra da, Arasalar bulamazlar rüyada, Göremezler seni yazdım kalbime” kısmını sahneye yansıtılan Atatürk fotoğrafına bakarak söyledi. Şarkının bitiminde “Seni yazdık Atam kalbimize seni yazdık. Bu zaferleri bize kazandırdığın için bu güzel bayramları bize kazandırdığın için sağ olsun var olsun nurlar içinde yatsın, nurlar içinde yatsın, hep bizimlesin kalbimizdesin Atam, 30 Ağustos Zafer Bayramımız tekrar olsun” dedi.

kkldd.jpg

Konser programı 10. Yıl Marşı ve muhteşem havai fişek gösterisi ile coşkulu bir şekilde sona ererken Başkan Bakkalcıoğlu, eşi Merih Bakkalcıoğlu ve Funda Arar ile birlikte izleyenlere karanfil attı.

a.jpg

s.jpg

lskldf.jpg

Bu haber toplam 890 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum