Bozüyük’te Bakkalcıoğlu’na sevgi seli

Bozüyük’te Bakkalcıoğlu’na sevgi seli

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarına göre %35.64’lük oy oranıyla 15.344 oy alarak tekrar Bozüyük Belediye Başkanı seçildi.

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarına göre %35.64’lük oy oranıyla 15.344 oy alarak tekrar Bozüyük Belediye Başkanı seçildi.

Başkan Bakkalcıoğlu’nun yeniden başkan seçilmesi Bozüyük’te büyük bir coşku seline sahne oldu.

bozuyukte-bakkalciogluna-sevgi-seli-2.jpeg

Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Başkan Bakkalcıoğlu, Cumhuriyet Meydanı’nda Bozüyüklüler ile buluştu.

Bakkalcıoğlu’nun başkanlığı, Bozüyük’lülerin coşkulu katılımıyla, havai fişek gösterileri eşliğinde, davullar zurnalar çalınarak, oynanarak kutlandı.

Bozüyüklülere hitaben bir teşekkür konuşması yapan Başkan Bakkalcıoğlu, “Bozüyük, belediyeyi 5 yıl yönetecek belediye başkanını ve meclis üyelerini ve il genel meclis üyelerinin seçimini yaptı” dedi.

bozuyukte-bakkalciogluna-sevgi-seli-3.jpeg

Başkan Bakkalcıoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Sevgili yol arkadaşlarım, sevgili hemşehrilerim; bu gün Bozüyük, belediyeyi 5 yıl yönetecek belediye başkanını ve meclis üyelerini ve il genel meclis üyelerinin seçimini yaptı. Şu anda belediye başkanlığı seçiminde seçimin sonuna yaklaştık, arada fark çok büyük olduğu için biz bu kutlamaya şimdiden burada başladık. Ben öncelikle siz sevgili hemşehrilerime bana verdiğiniz büyük destek için çok teşekkür ediyorum.

“Bakkalcıoğlu kibirlidir, belediyenin önünden insan bile geçemez gibi laflar söylemişler”

İnşallah söz verdiklerimizin hepsini bu 5 yıl içinde yapmanın yarından itibaren hiç vakit kaybetmeden yola çıkarak başlangıcını yapacağız. Şimdi bu süreç içerisinde ben hem Belediye Başkanı hem aday olarak diğer aday arkadaşlarla ilgili ağzımdan kötü söz çıkmadı, kötü söz söylemedim. Bu benim ahlak görüşüm. Ama ben bunu yaparken başka aday arkadaşlarımın söyledikleri kendi ayıplarıdır. Bakın mesela en basitinden ‘Bakkalcıoğlu kibirlidir, belediyenin önünden insan bile geçemez, kabul etmez’ gibi laflar söylemişler. Bakın ben kibirli, yalnız bir insan olsam sizin gibi böyle büyük bir kalabalık burada olmazdı.

5 yıl görev yaptıktan sonra tekrar böyle göreve seçilmek benim için onurdur, şereftir ve Bozüyük'e hizmet için önümü açtınız. Tüm Bozüyük’e çok teşekkür ediyorum. Benim ailem burada, eşim her zaman en büyük destekçim oldu, ona da buradan çok teşekkür ediyorum. İki kızım var, kızlarım da yanımda, onlar da geldiler, iki tane torunum var ve damatlarım da geldi. Ailemin hepsi burada, benim için en kıymetli şey ailem, ama bir de sizlersiniz. Çünkü siz de benim ailemsiniz, benim bu küçük ailemle birlikte Bozüyük'ün tamamı benim ailem artık.

“En büyük projem tramvay projesiydi, insanlarımız her gün o tramvaylara biniyor”

Sevgili hemşehrilerim; Benim projelerimin içinden en büyüğü tramvay projesiydi. Şimdi insanlarımız her gün o tramvaylara biniyor. Ve o tramvaylarla ucuz bir şekilde şehir içinde toplu taşımacılık yapıyoruz. Şimdi biraz önce şarkımız vardı Atatürk'ümüze, ‘sarı saçlı mavi gözlüm’ diye işte o tramvaylardan sarı renkli olanın adı Selanik, sarışın liderimizin doğduğu kent olduğu için Selanik. Mavi olan onun gözlerinin rengini taşıyor, ülkemizi kurtarıp bize emanet eden büyük Atatürk'ün gözlerinin rengini Taşıyan mavi renkli Kurtuluş tramvayımız var. Tüm bunları bu düşünce içerisinde Atatürkçü ve Cumhuriyetçi bir insan olarak Atatürk Milliyetçisi olarak ve Bozüyük'e vereceğimiz büyük hizmet karşılığı tramvayımıza karşı bu isimleri koyduk, 5 tane tramvayımız hepsi her gün çalışıyor.

“Bu yaptıklarımızı başkaları hayal bile edemez”

İnşallah Bozüyüklüler çok istiyor Yeşilkent'e bir yol yaptık, köprü, oradan hastaneye kadar biz götüreceğiz tramvayı. Daha yapacaklarımızın çoğunu yapamadık, bu yaptıklarımızı başkaları hayal bile edemez. Tramvayı hayal edemiyorlardı, ne dediler? önce bu tramvaylar oyuncak tramvay dediler, sonra dediler ki bu tramvaylar ikinci el, bir belediyeden alınmış, dediler. Yalan söylediler, tramvaylar gelmeye başladı, çalışmaya başladı trafik felç olur dediler. Ne trafik felç oldu, ne de tramvaylar oyuncak. Her gün dolu dolu çalışıyor tramvaylarımız.

“3 tane temel projem var”

Şimdi bu dönemde bir park yapacağız arkadaşlar, 3 tane temel projem var; birincisi büyük bir park yapmak, Eskişehir Kentpark gibi Sazova gibi 322.000 dönüm alanda sizlerin kadınlarımızın çocuklarımızın oralara gitme ihtiyacını hissetmeyeceği büyük bir park yapacağız. Bu demiryolu kentimizi ikiye bölüyor, trafiğimiz sıkışıyor, ulaşım zorluğu çekiyoruz. Oraya üst geçidi Devlet Demiryolları yapması gerekiyordu, geçtiğimiz dönemde son noktaya gelince yapmıyoruz dediler, belediyeler kendi yapsın dediler. Zaman kalmamıştı, şimdi göreve geldiğimiz yarından itibaren o köprüyü yapım çalışmalarına başlayacağız.

Bozüyük’ün kuzeyi ile güneyini belediye olarak biz birleştireceğiz arkadaşlar.”

Başkan Bakkalcıoğlu konuşmasının ardından, beraberindekilerle birlikte İsmet İnönü Caddesi üzerinde yürüyerek hemşehrilerini selamladı. Başkan Bakkalcıoğlu ayrıca 100. Yıl Çarşı Meydanı’nda da hemşehrilerine hitap ederek kısa bir teşekkür konuşması daha yaptı.

bozuyukte-bakkalciogluna-sevgi-seli-1.jpeg

bozuyukte-bakkalciogluna-sevgi-seli-4.jpeg

bozuyukte-bakkalciogluna-sevgi-seli-5.jpeg

bozuyukte-bakkalciogluna-sevgi-seli-7.jpeg

bozuyukte-bakkalciogluna-sevgi-seli-6.jpeg

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.