Bozüyük'te Engelliler Haftası programı

Bozüyük'te Engelliler Haftası programı

Bozüyük’te, Engelliler Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Bozüyük’te, Engelliler Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Metristepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa ilgi büyük oldu. Program çerçevesinde öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler sahnelendi. Şehit Zafer İpek Özel Eğitim İlkokulu-Ortaokulu ve Meslek Okulu ile Bozüyük Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun birlikte tertip ettiği program büyük beğeni topladı.

Bozüyük Özel Eğitim Okulu Müdürü Faruk Aydın, burada yaptığı konuşmada, “Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi çağdaş toplum anlayışının bir parçasıdır. Engelli olmak asla bir kusur olarak görülmemeli ve engelli bireylerimiz hiçbir zaman yaşama azmini yitirmemelidir.

Yaşama sevinciyle hayata tutunan bütün engelli kardeşlerimizin sadece 1 gün değil, her gün yanlarında olmalıyız. Unutmayın engelli olmak sorun değil, engelliye engel olmak sorundur.” dedi.

Programa; Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Karasu, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Alper Soner Serin, Emniyet Müdürü Orhan Bozdemir, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 646 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.