Bozüyük'te Geleneksel Çocuk Oyunları
Bozüyük'te İlkokullar Arası Geleneksel Çocuk Oyunları Finalleri, büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.Etkinlik kapsamında; 2. ve 3. sınıf öğrencileri Mendil Kapmaca, 4. sınıf öğrencileri ise Kaleli Yakan Top turnuvalarında mücadele etti.
Bozüyük'te İlkokullar Arası Geleneksel Çocuk Oyunları Finalleri, büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.
Etkinlik kapsamında; 2. ve 3. sınıf öğrencileri Mendil Kapmaca, 4. sınıf öğrencileri ise Kaleli Yakan Top turnuvalarında mücadele etti.
3 kategoride 48 takımdan toplam 640 öğrenci hem rekabetin hem de geleneksel oyun kültürünün keyfini yaşadı.
Gerçekleştirilen organizasyon; çocukların fiziksel gelişimini desteklemeyi, oyun kültürünü canlı tutmayı ve okullar arası dayanışmayı güçlendirmeyi amaçladı.
Final maçlarının ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürüm İsa Yaldız tarafından takdim edildi.



Bu haber toplam 10 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.