Bozüyük'te İmamoğlu İçin Stant Kuruldu
CHP Bozüyük İlçe Başkanlığı tarafından Ekrem İmamoğlu'na imza toplamak amacıyla ilçe binası önüne stant kuruldu.
CHP Bozüyük İlçe Başkanlığı tarafından Ekrem İmamoğlu'na imza toplamak amacıyla ilçe binası önüne stant kuruldu.
Bilindiği üzere Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun serbest bırakılması ve erken seçim çağrısıyla 29 Mart’ta Türkiye genelinde imza kampanyası başlatmıştı. CHP Bozüyük İlçe Teşkilatı tarafından imza kampanyası kapsamında Ekrem İmamoğlu için CHP İlçe binası önünde stant kuruldu.
Parti yetkilileri imza kampanyasının kurulan stantta devam ettirildiğini ifade ederek vatandaşları Ekrem İmamoğlu için imza vermeye çağırdı. Bozüyük'te bugün itibariyle kurulan standın önümüzdeki günlerde de açık olacağı ve sonraki günlerde imza kampanyasına Çarşı 100. Yıl Meydan'da devam edileceği bildirildi.
Bu haber toplam 279 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
560 milyarı hiç eden kim. Kim kimin için feryat ediyor. Kimin eli kimin cebinde belli değil.
Yanıtla (0) (0)Tek aday koydular 20 milyon oy kullanıldı dediler, 2 saat sonra 12 milyon oldu, haberdeki afişte 15,5 milyon yazıyor. Şaka maka devlet yönetirlerse vah halimize.
Yanıtla (0) (0)