Bozüyük’te Kurtuluş Günü Kutlamaları devam ediyor

Bozüyük’te Kurtuluş Günü Kutlamaları devam ediyor

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluşunun 101. yıl dönümünü kutlama etkinlikleri coşkuyla kutlanmaya devam ediyor.

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluşunun 101. yıl dönümünü kutlama etkinlikleri coşkuyla kutlanmaya devam ediyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve 4 Eylül Kurtuluş Günü Kutlama Haftası nedeniyle düzenlenen Kurtuluş Günleri Konser programları devam etmekte.

a3.jpg

Etkinlikler kapsamında, Yeşilkent Amfi’de düzenlenen konser programında Bozüyük’ün başarılı müzisyenlerinden Olcay Gülpınar ve orkestrası sahne aldı.

Müzikseverler tarafından ilgi gören programda Olcay Gülpınar ve orkestrası seslendirdikleri birbirinden güzel parçalarla izleyenlere kurtuluş coşkusunu yaşattı.

Gece boyunca sanatçıya eşlik ederek hep bir ağızdan şarkı söyleyen ve dans edip oynayan Bozüyüklüler doyasıya eğlendi.

a2.jpg

Konser programının sonunda sahneye gelen Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu Gülpınar’a çiçek takdim etti.

Başkan Yardımcısı Şahinoğlu sahnede yaptığı konuşmada;

“Kıymetli misafirler, ‘iyi ki varsın’ dediklerimizden Olcay, içimizden birisi. Gururumuz, muhteşem yorumuyla, güçlü sesiyle bu gece bize ölümsüz bir gece yaşattı. Çok teşekkür ederim. Tabii ki orkestradaki arkadaşlarımıza da teşekkür ederim, hepinizin ellerine kollarına sağlık, çok teşekkürler. İyi ki varsınız.” İfadelerini kullandı.

Olcay Gülpınar’da kendisine bu fırsatı veren Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na ve Bozüyük Belediyesi’ne teşekkür etti. Seyircilere de teşekkür eden Olcay Gülpınar “Bozüyük’ün bir ferdi olarak sizlerle birlikte olmaktan şeref duydum, onur duydum. Çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

a1.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 629 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.