Bozüyük’te Muhtarlar Günü Kutlandı

Bozüyük’te Muhtarlar Günü Kutlandı

Bozüyük’te 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Bozüyük’te 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen törenle kutlandı.
Bozüyük’te 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları Cumhuriyet İlkokulu’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.

bozuyukte-muhtarlar-gunu-kutlandi-3.jpeg


Programda Bozalan Köyü Muhtarı Sadettin Akkaya günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Muhtar Sadettin Akkaya 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladığı konuşmasında İsrail’in Filistin’e yönelik yaptığı saldırılara vurgu yaptı.
Muhtar Sadettin Akkaya konuşmasında;
“Yaptığımız çalışmalarda bize her zaman destek veren ve sorunlarımızı paylaşan İlçe Kaymakamımız Sayın Adem Öztürk’e, aynı önemi ve desteği gösteren Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Talat Bakaklcıoğlu’na, sayın milletvekillerimize, sayın valimize, sayın il genel meclisi üyelerimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkürü bir borç biliyorum.” dedi. Konuşmasının son bölümünde Ortadoğu’da yaşananlara da değinen muhtar Akkaya “Son günlerde Ortadoğu’da yaşanan insanlık dışı, vahşeti üzülerek takip ediyoruz. Özellikle hastaneye yapılan saldırı başta olmak üzere kadınlara, çocuklara, mağdur sivillere yönelik olarak yapılan saldırıları şiddetle kınıyoruz. İnsani değerlerden yoksun bu saldırının bir an evvel son bulmasını temenni ediyor, sorumluların en kısa sürede ve gereken cezayı alacaklarına inanıyoruz.” İfadelerini kullandı.

bozuyukte-muhtarlar-gunu-kutlandi-4.jpeg
Ardından Muhtarlar, İlçe Kaymakamı Adem Öztürk’ü ve Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nu ziyaret ettiler. Programda son olarak Kaymakam Adem Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve protokol üyeleri Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

bozuyukte-muhtarlar-gunu-kutlandi-1.jpeg

bozuyukte-muhtarlar-gunu-kutlandi-6.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 427 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.