Bozüyük’te yılın ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi

Bozüyük’te yılın ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi

Bozüyük Belediyesi Ocak Ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Bozüyük Belediyesi Ocak Ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda 6 gündem maddesi görüşüldü.

bozuyukte-yilin-ilk-meclis-toplantisi-gerceklestirildi-1.jpg

Gündemin ilk sırasında ki “Belediye Meclis üyeleri arasından Denetim Komisyonunun kurulmasının görüşülmesi” maddesinde denetleme komisyonuna 5 üyenin seçilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Yapılan kapalı oylama sonucunda Denetim Komisyonuna Yavuz Bektaş, Seçil Manav, Fatma Ersöz, Adnan Özel ve İsmail Seyhan seçildi.

“Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin” maddesinde, “Geçici İşçi” pozisyonlarının 2024 Mali Yılı için belirlenmesi konusu görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

bozuyukte-yilin-ilk-meclis-toplantisi-gerceklestirildi-2.jpg

Gündemin 3. maddesinde yer alan “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yazısına istinaden; mülkiyeti veya tasarrufu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait; Kasımpaşa Mahallesi Şenkal Caddesi No:11 açık adresinde 413 ada 5 parsel üzerine tesis edilmiş olan açık yüzme havuzunun Belediyeye 1 (bir) yıllığına tahsisi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 4. maddesinde yer alan 5393 Sayılı Belediye Kanununun 14.Maddesinin (b) bendinde “Gerektiğinde, sporu teşvik etmek amacıyla ilçemizi başarıyla temsil ederek, yurt içi ve yurt dışı müsabakalarda üstün başarı gösteren, derece alan öğrencilere, sporculara, teknik yöneticilere antrenörlere; ödül verilmesi için Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na yetki verilmesi konusu oy birliği ile kabul edildi.

bozuyukte-yilin-ilk-meclis-toplantisi-gerceklestirildi-3.jpg

Toplantının son gündem maddesi olarak komisyonlara sevk edilen konular görüşülerek karara bağlandı.

Toplantının sonunda, Başkan Bakkalcıoğlu, muhtarlarla görüşerek istek ve taleplerini dinlerken, muhtarlar talepleri doğrultusunda mahallelerine yapılan çalışmalar için Başkan Bakkalcıoğlu’na teşekkür ederek yeni taleplerini ve sorunlarını da ilettiler.

bozuyukte-yilin-ilk-meclis-toplantisi-gerceklestirildi-4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.