Bozüyük'teki İşçi Servisi Kazasının Ardından Kahreden Detay

Bozüyük'teki İşçi Servisi Kazasının Ardından Kahreden Detay

İlk iş gününde hayatını kaybetti!

Ford Otosan Eskişehir Fabrikası'na ait işçi servisi yoldan çıkarak şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybedenlerin ardından kahreden detaylar ortaya çıktı. 31 yaşında hayatını kaybeden Özgün Sevim Kök’ün çalışmaya başladığı bugün ilk iş gününde hayatını kaybettiği öğrenildi.

40 yaşında hayatını kaybeden Yıldız Kollar isimli işçinin ise eşini geçtiğimiz yıl kanserden kaybettiği ve iki çocuğu ile birlikte hayata yeniden tutunmaya çalıştığı belirtildi. Ancak bugün meydana gelen kazada hayatını kaybeden Yıldız Kollar’ın iki çocuğu yalnız kaldı.

bozuyukteki-isci-servisi-kazasinin-ardindan-kahreden-detay.jpeg

Aynı kazada hayatını kaybeden 49 yaşındaki Erhan Akbardak ise EYT’den emekli olma şansını elde etmesine rağmen ihtiyacı olduğu için çalışmaya devam etme kararı almış. Bu kararı sonrası meydana gelen kazada hayatını kaybeden Erhan Akbardak’ın yakınları “Eğer emekli olsaydı burada olmayacaktı ve ölmeyecekti” diyerek üzüntülerini dile getirdiler.

Diğer yandan, Bozüyük Devlet Hastanesi’ne 17 yaralının getirildiği ve durumu ağır olan 1 işçinin Eskişehir’e sevk edildiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken işçi yakınlarının birçoğu şoförün uyumasından kaynaklı olarak kazanın meydana geldiği iddiasını taşıyorlar.

bozuyukteki-isci-servisi-kazasinin-ardindan-kahreden-detay-001.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 14082 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum