Bozüyük’ün Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yılı Kutlanacak

Bozüyük’ün Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yılı Kutlanacak

Bozüyük’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü düzenlenen etkinlikler ile kutlanacak.

Bozüyük’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü düzenlenen etkinlikler ile kutlanacak.

4 Eylül Kurtuluş Günü anma törenleri ve etkinlikleri 4 Eylül Pazartesi günü saat 10:00’da Meliha Ercan Ortaokulu’nda gerçekleştirilecek olan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başlayacak.

bozuyuk2.jpg

Bozüyük Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığınca çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak saygı atışı yapılacak ve İstiklal Marşı okunacak.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu tarafından yapılırken ardından Kur’an-ı Kerim okunarak şehitlerimizin ruhuna bağışlanacak.

bozuyuk3.jpg

Programın devamında şiirler okunarak 4 Eylül Kurtuluş etkinliklerinde dereceye girenlere ödülleri verilecek. Mehteran gösterisinin de yer alacağı program Halk Oyunları gösterileri ile sona erecek.

Meliha Ercan Ortaokulu’ndaki törenlerin ardından 11:45 ve 12:45 saatleri arasında belediye sesli anons sisteminden kahramanlık türküleri yayınlanacak. Programda ayrıca fener alayı, konvoy ve gece kutlamaları yer alacak. Tüm Bozüyüklülerin davetli olduğu kurtuluş etkinlerinin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

bozuyuk1.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 650 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.